Ece Erken 'ikinci kadın' mı?

Ece Erken 'ikinci kadın' mı?

Ece Erken 'ikinci kadın' mı?
Yeni Asır'dan Kahraman Durak'ın yazısı...

Ünlü sunucuyla ilgili 'Kahramanca' köşesinde ilk kez gündeme gelen aşk iddiası doğru çıktı. Erken’in yeni sevgilisinin İzmirli işadamı Nazım Torbaoğlu olduğu öğrenildi. İkilinin ABD’deki tatil fotoğrafları yayınlanırken, Torbaoğlu’nun eski manken Yıldırım’la da görüntülenmesi kafa karıştırdı.

Serkan Uçar ile boşandıktan sonra bir süre aşk hayatına ara veren ünlü sunucu Ece Erken'in, İzmirli iş adamı Nazım Torbaoğlu ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. 24 Eylül Pazar günü Yeni Asır'da 'Kahramanca' adlı köşede ilk kez aşk iddiası gündeme getirilmiş ve Erken'in İzmirli ünlü bir iş adamıyla aşk yaşadığına yer verilmişti.

Dün, ikilinin Amerika'nın New York şehrinde birlikte tatil yaparken çekilen fotoğrafları sosyal medyaya bomba gibi düşerken, güzel sunucunun yeni aşkının kimliği merak konusu oldu. Herkes Ece Erken'in yeni sevgilisinin kim olduğunu merak ederken, gerçeği ilk kez yazmak yine Yeni Asır'a düştü. Erken'in beraber olduğu kişi, İzmirli iş adamı Nazım Torbaoğlu...

ALAÇATI'DA BAŞLAYAN AŞK

Ece Erken ve Nazım Torbaoğlu ilk olarak Alaçatı'da aşk yaşamaya başladı. Ağustos ayının ortasında tanışan ve ilk olarak ünlü bir beach clupta vakit geçiren ikili, daha sonra Alaçatı'da Capari Restoran'da Serdar Ortaç ve eşi Chloe Loughnan ile yemekte görüntülendi.

Ece Erken her ne kadar fotoğraf çekildiği sırada oturduğu yerde arkaya doğru çekilerek karede görünmek istemese de çerçeveye girmekten kaçamadı.



ESKİ MANKEN DE VAR

İzmirli işadamı Nazım Torbaoğlu'nun, Ece Erken ile aşk yaşadığı Ağustos ayında çekilen fotoğraflarından üç gün sonra, yıllardır birlikte olduğu eski manken Songül Yıldırım'la da Çeşme Ilıca'da görüntülenmesi kafa karıştırdı.

İzmirli işadamı Torbaoğlu'nun bu aşk trafiği içinde ne yapacağı merak konusu olurken, 'Ece Erken ikinci kadın mı?' sorusu akıllara geldi.

TANIŞMA AŞAMASINDAYDIK

Torbaoğlu görüntüler hakkında, "Görüntülendiğimiz yer New York değil Los Angeles... Görüntü yeni değil, 3 ay önce çekilmiş. Kesinlikle ilişkimiz yok. Arkadaş ortamında tanıştık, birkaç kez görüştük, uyuşamadığımızı anladık ve bu arkadaşlığı sona erdirdik. Bu bir ilişki değildi!.." derken, Ece Erken ise "Tanışma aşamasında ayrıldık" demekle yetindi.

KAHRAMAN DURAK / YENİ ASIR GAZETESİ
Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2017, 07:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER