Ecem Erkek: "Hayalim gerçek oldu"

"Güzel Günler" dizisinde 'Füsun'u canlandıran Ecem Erkek, Habertürk'ten Mehmet Çalışkan'a verdiği röportajda çarpıcı ifadeler kullandı... Teklif geldiği zaman neler hissettin?Gerçekten sevinçten havalara uçtum… Bu nasıl olabilir? Gerçekten bir insanın kurduğu hayal, gerçek o.

Ecem Erkek:

"Güzel Günler" dizisinde 'Füsun'u canlandıran Ecem Erkek, Habertürk'ten Mehmet Çalışkan'a verdiği röportajda çarpıcı ifadeler kullandı...

Teklif geldiği zaman neler hissettin?

Gerçekten sevinçten havalara uçtum… Bu nasıl olabilir? Gerçekten bir insanın kurduğu hayal, gerçek olma noktasına nasıl gelir? Bu, müthiş bir şey. Başta böyle projeler, çekim aşamasına gelinmeden önce gizlenir ya. O dönemler benim için gerçekten zordu. Çünkü “Hey, ben bu işte rol alacağım” diye haykırmamak için kendimi çok zor tuttum. Çünkü herkese söylemek, herkesle paylaşmak istedim.

Daha önce Selin Tunç ve Binnur Kaya ile çalışma isteğini hiç dile getirmiş miydin?

Bence paylaşmadığım için başıma geldi, biliyor musunuz? Kelimenin tam anlamıyla bu hayalimin gerçekleşmesini çağırdım. Bu hayalimi paylaşmış olsaydım belki de gerçekleşmeyebilirdi. Böyle çok içten istediğim bir şey olduğu için başıma geldi. Bence insanlar çok istediği şeyleri o kadar çok konuşmamalı. Ben en azından kendi açımdan bunu öğrenmiş oldum.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER