Eda Taşpınar sevgilisiyle el ele görüntülendi

Milliyet Gazetesi'nden Seçkin Şenvardar'ın haberine göre geçtiğimiz hafta sevgilisi Eda Taşpınar'a gittikleri bir mekanda laf atan bir kişiyle kavga ettiği haberlerin sorulması üzerine Çağrı Atakan, şiddet yanlısı biri olmadığını belirtip daha önce rol aldığı diziye atıfta.

Eda Taşpınar sevgilisiyle el ele görüntülendi

Milliyet Gazetesi'nden Seçkin Şenvardar'ın haberine göre geçtiğimiz hafta sevgilisi Eda Taşpınar'a gittikleri bir mekanda laf atan bir kişiyle kavga ettiği haberlerin sorulması üzerine Çağrı Atakan, şiddet yanlısı biri olmadığını belirtip daha önce rol aldığı diziye atıfta bulunarak "Dizide iğrenç bir insanı oynuyordum, öyle şiddet dururum yok" diye konuştu.

Eda Taşpınar ise "Çağrı'yı herhalde oynadığı dizideki gibi zannediyorlar. Şiddetle alakası olan bir insan değil. Her şey yolunda çok mutluyuz" sözleriyle sevgilisi Çağrı Atakan'a destek çıktı.

Genellikle kadınlar için kendi adıyla kozmetik ürünler çıkaran Eda Taşpınar, "Erkeklere özel bir ürün yapacak mısınız?" sorusu üzerine, "Kadınlar için yeni bir ürünüm çıkacak yakında, yavaş yavaş erkekler için de yapacağım. Erkekler 'Bizim için de bir şeyler yap' diyor ama bizim güneş yağlarımız uniseks olduğu için şimdilik onu kullanıyorlar" cevabını verdi.

Bu sözler üzerine Çağrı Atakan ise, "Eda'dan bana özel ürünler geliştirmesini isteyeceğim" diyerek espri yaptı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER