Edvina Sponza milyonluk çiftlik hazırlığında

Özellikle pandemiyle başlayan 'doğa hayatı' arzusu, Ege'nin gizli saklı köylerine olan ilgiyi kat be kat arttırdı. Bodrum ve Çeşme'deki aşırı pahalılık ve kalabalıktan kaçmak isteyenler de rotalarını bu gizli cennetlere çevirdi. Takvim Gazetesi'nin haberine göre bunlardan bi.

Edvina Sponza milyonluk çiftlik hazırlığında

Özellikle pandemiyle başlayan 'doğa hayatı' arzusu, Ege'nin gizli saklı köylerine olan ilgiyi kat be kat arttırdı. Bodrum ve Çeşme'deki aşırı pahalılık ve kalabalıktan kaçmak isteyenler de rotalarını bu gizli cennetlere çevirdi.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre bunlardan biri de Kuşadası ile Söke arasında kalan minik bir köy olan Caferli Köyü oldu...

1982 Türkiye ve Avrupa güzeli Nazlı Deniz Kuruoğlu'nun 2000 yılında İstanbul'un keşmekeşinden kaçıp buraya yerleşmesiyle Caferli Köyü'ne farklı bir soluk geldi.


Edvina Sponza milyonluk çiftlik hazırlığında


Burada önce çiftlik ardından da butik otel sahibi olan Kuruoğlu, 2014 yılında Kuşadası Caferli Güzelleştirme ve Dayanışma Derneğini kurup başkan oldu.

ZENGİNLERİN GÖZDESİ

Hemen ardından köy boyanarak turistik bir hale gelince de buraya olan ilgi arttı.

Birçok zengin aile, Caferli Köyü ve civarından ev ile arsa sahibi oldu. Bunlardan biri de İzmirli sosyetik Edvina Sponza'ydı.


Edvina Sponza milyonluk çiftlik hazırlığında - Resim : 2


Burada zeytin ağaçlarıyla dolu geniş bir araziye devasa bir çiftlik yaptıran sosyetik güzel, bu yazı da sevgilisi İbrahim Kutluay ile değerinin 50 milyon TL'yi bulduğu söylenen evinde geçirecek...

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER