Elf kulağı istediğini söyleyen Grimes estetik sonrası fotoğrafını paylaştı!

34 yaşındaki şarkıcı, hayranlarına Elf kulağına sahip olmak için bıçak altına yatmak istediğini söyledikten sonra cumartesi günü Twitter üzerinden yüzünün bandajlı bir fotoğrafını paylaştı. Grimes’ın paylaşımı üzerine takipçileri ünlü şarkıcının gerçekten ame.

Elf kulağı istediğini söyleyen Grimes estetik sonrası fotoğrafını paylaştı!

34 yaşındaki şarkıcı, hayranlarına Elf kulağına sahip olmak için bıçak altına yatmak istediğini söyledikten sonra cumartesi günü Twitter üzerinden yüzünün bandajlı bir fotoğrafını paylaştı.

Grimes’ın paylaşımı üzerine takipçileri ünlü şarkıcının gerçekten ameliyatı olup olmadığını sormak için onlarca yorum bıraktı.

Gerçek adı Claire Elise Boucher olan Grimes, geçen ay bir dizi tweet atarak Elf kulağı konusundaki isteğini dile getirmişti.

Operasyon, hastanın kulaklarının kıkırdağını sivri uçlu olacak şekilde değiştirmesini içeriyor.

Grimes, bu fikri ilk olarak 15 Ağustos’ta gündeme getirdi ve takipçilerinin fikrini aldı.

Ancak şarkıcının ameliyat ile ilgili bazı çekinceleri de vardı.

Grimes bir paylaşımında şunları yazmıştı: “Elf kulağı yaptıran var mı? Kulak kıkırdağının iyileşmekte zorlanmasından korkuyorum. Özellikle bir müzisyen olarak bu ameliyat riskli görünüyor ama hayatım boyunca istedim. İnsanların deneyimlerini merak ediyorum!”

Hatta Elon Musk da eski sevgilisine “Elf kulağı ameliyatının dezavantajı, muhtemelen artısından daha ağır basar” diye cevap vermişti.

Grimes’ın son paylaşımlarında bandajlı olması bu ameliyatı yaptırıp yaptırmadığına dair hayranlarının merakını artırdı.

Elf kulağı istediğini söyleyen Grimes estetik sonrası fotoğrafını paylaştı!

Henüz şarkıcıdan bir açıklama gelmedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER