Elif Karlı eşi için dua istedi

Instagram hesabından paylaşımda bulunan Elif Karlı eşi Cengiz Karlı'nın iki defa anjiyo geçirdiğini belirterek durumunun ciddiyetini anlattı ve dua istedi. Elif Karlı "1 aydır ilgilenip arayıp bilgisi olan arkadaş, dost ve akrabalarımız hariç DM mesajlarınıza toplu mesaj atmak ist.

Elif Karlı eşi için dua istedi

Instagram hesabından paylaşımda bulunan Elif Karlı eşi Cengiz Karlı'nın iki defa anjiyo geçirdiğini belirterek durumunun ciddiyetini anlattı ve dua istedi.

Elif Karlı "1 aydır ilgilenip arayıp bilgisi olan arkadaş, dost ve akrabalarımız hariç DM mesajlarınıza toplu mesaj atmak istedim... Evet eşim 1 ay içerinde 2 kere anjiyografi işleminde stent taktırmıştı kalp damarlarına, bu yüzden rahatsız olan böbrek enzimlerinde artış göründü ve böbrekler yeterli görev yapamadığından dolayı da akciğerde su birikmiş ve nabız düşüklüğü, halsizlikle tekrar hastaneye kaldırdık. 3 gündür tedavi sürecindeyiz.

Tam bir corona belirtileriymiş ayrıca ve bir kaç kez test yapıldı ki çok şükür covid yok. Cengiz'ciğim tedaviye cevap da veriyor enzimler düzeldi tüm değerler normale dönene kadar buradayız ve şimdi iyiyiz. Allah'a şükür. Doktorlarımız 'Bir kaç gün daha sürebilir' dedi. Merak eden herkese çok teşekkürler storym'de bilgilendirme yapacağım ara ara" ifadelerini kullandı.

SacitAslan.com olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz...

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER