Elizabeth Hurley'den çocuğunun babasına kalp yakan veda

Elizabeth Hurley, eski sevgilisi Steve Bing ile birlikte çekilmiş fotoğrafları Instagram'da yayınladı. Eski model, oğlu Damian’ın babası Bing’in Los Angeles’taki evinde intihar etmesinin peşinde oldukça ağlayan olduğunu dile getirdi. Milliyet Gazetesi'nin haberine göre 55 ya.

Elizabeth Hurley'den çocuğunun babasına kalp yakan veda

Elizabeth Hurley, eski sevgilisi Steve Bing ile birlikte çekilmiş fotoğrafları Instagram'da yayınladı. Eski model, oğlu Damian’ın babası Bing’in Los Angeles’taki evinde intihar etmesinin peşinde oldukça ağlayan olduğunu dile getirdi.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre 55 yaşındaki Hurley, “Steve bundan böyle bizimle değil, bu dehşet bir son” ifadelerini kullandı. Steve Bing’den 'tatlı ve kibar bir adam' şeklinde bahseden İngiliz eski model, birlikte çok güzel hatıralarının olduğunu belirtti.

Geçen yıl Bing ile aralarının düzeldiğini ve yeniden yakınlaştıklarını söyleyen, son olarak oğlu Damian’ın 18'inci doğum gününde konuştuklarını vurgulayan Hurley, "Bu yıkıcı bir haber. Herkese sevgi batmış mesajları için teşekkür ederim” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER