Emina Jahovic: "Evlatlarım var ülkeme dönemem"

Mustafa Sandal ile evliliğini geçtiğimiz yıllarda noktalayan Sırp şarkıcı Emina Jahovic, "Türkiye'de neden şarkıcılık yapmıyorsun?" sorusuna, "Ben aslında besteci ve söz yazarıyım.

Emina Jahovic:

Mustafa Sandal ile evliliğini geçtiğimiz yıllarda noktalayan Sırp şarkıcı Emina Jahovic, "Türkiye'de neden şarkıcılık yapmıyorsun?" sorusuna, "Ben aslında besteci ve söz yazarıyım. Sahnede ve çok göz önünde olmayı sevmiyorum." yanıtını verdi.

İstanbul'u çok sevdiğini belirten Jahovic, "Boşnak bir insanım. Kültürlerimiz birbirine çok yakın. Çocuklarım Türk, burada eğitim görüyorlar ve hayatları burada olduğu için ülkeme dönemem" dedi.

Jahovic, "Bir daha evlenir misin?" sorusuna ise, "Öyle bir düşüncem yok ama hayat ne getirir bilemeyiz. Kesin bir şey diyemem." cevabını verdi.

İş kadınlığına adım atan Jahovic, "Son 6-7 yıldır kozmetik sektörüyle ilgileniyorum. Çocukluk hayalim makyöz olmaktı ama annem, babam ve kız kardeşim doktor olunca ailem de beni yoldan çıkardı. Bir yatırım yaptık, İtalya ve Almanya'da üretim başladık." diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER