Emma Watson'ın gözlerden uzak süren birlikteliği sona erdi

33 yaşındaki ünlü İngiliz aktris Emma Watson’ın, iş insanı Sir Philip Green’in 30 yaşındaki oğlu Brandon ile bir buçuk yıla yakındır sürdürdüğü birlikteliği bitti ve taraflar yollarını ayırdı. Sözcü Gazetesi'nin haberine göre çifte yakın kaynaklar, ikilinin Noel

Emma Watson'ın gözlerden uzak süren birlikteliği sona erdi

33 yaşındaki ünlü İngiliz aktris Emma Watson’ın, iş insanı Sir Philip Green’in 30 yaşındaki oğlu Brandon ile bir buçuk yıla yakındır sürdürdüğü birlikteliği bitti ve taraflar yollarını ayırdı.


Emma Watson'ın gözlerden uzak süren birlikteliği sona erdi


Sözcü Gazetesi'nin haberine göre çifte yakın kaynaklar, ikilinin Noel’den kısa bir süre sonra ayrıldığını söylerken haber, ünlü oyuncunun hayranlarında büyük üzüntü yarattı.

Hem Watson hem de Green, birbirlerinin anne ve babasıyla tanışmış ve birlikte aralarında Venedik’te romantik bir tatilin de olduğu geziler yapmışlardı.  

15 Nisan’daki doğumgünü için paylaşımında “Gerçekten üzgün hissettim ve pek çok şey için gerçekten sinirlendim. Aşk ve kadın olmak hakkında daha çok şey öğrendim.” diye yazan Harry Potter yıldızının hayranları, ilişkiyi kendisinin sona erdirdiğini düşünüyor. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER