Emre Altuğ'a yeni aşkı olduğu iddia edilen Nazlı Eker soruldu

Etiler'de bir banka şubesi önünde objektife poz verip zafer işareti yapan Emre Altuğ, model Nazlı Eker ile haklarında çıkan aşk iddiaları hakkında sitem dolu sözler sarf etti. 50 yaşındaki ünlü oyuncu ve şarkıcı, "Benden bir şey duymadınız şu ana kadar.

Emre Altuğ'a yeni aşkı olduğu iddia edilen Nazlı Eker soruldu

Etiler'de bir banka şubesi önünde objektife poz verip zafer işareti yapan Emre Altuğ, model Nazlı Eker ile haklarında çıkan aşk iddiaları hakkında sitem dolu sözler sarf etti.

50 yaşındaki ünlü oyuncu ve şarkıcı, "Benden bir şey duymadınız şu ana kadar. Her arkadaşımla adım yazılırsa, bununla başa çıkamayız. İddialar beni ilgilendirmez. Açıkçası buna cevap bile vermem. Hiçbir şey görmediniz, hiçbir şey yok ortada. Gazetecileri her gördüğümde konuşuyorum, benden bir şey duymadıkça yazmaya gerek yok. Birileri arka taraftan aptal aptal şeyler çalışıyor, hepinizi de kullanıyor. Ne gerek var buna? Gördüğünüz zaman vallahi billahi yazın, kiminle görürseniz yazın. Hiç olmazsa görmeden yazmayın. Somut bir kanıt olsun. Biz buna alıştık ama onların hayatı var. İnsanların annesi, babası, sevgilisi var... Herkesden bahsediyorum." dedi.

Milliyet Gazetesi'nden Umut Ünver'in haberine göre çocukları Kuzey ve Uzay'ın magazin haberlerini ve programlarını takip etmediğini dile getiren Altuğ, "Çok ilgilerini çekmiyor. Ben kimseye bir şey yapmadım. Arka arkaya bu tarz sorulara da gerek yok. Yeniden gündem oldum" şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER