Emre Altuğ'dan Çağla Şıkel manevrası

"ÇAĞLA HEM İYİ BİR İNSAN HEM İYİ BİR ANNE" Emre Altuğ konuk olduğu "Biz Bize" programında eski eşi Çağla Şıkel ile ilgili şu ifadeleri kullandı: "Çağla ile en büyük önceliğimiz çocuklarımız.

Emre Altuğ'dan Çağla Şıkel manevrası

"ÇAĞLA HEM İYİ BİR İNSAN HEM İYİ BİR ANNE"

Emre Altuğ konuk olduğu "Biz Bize" programında eski eşi Çağla Şıkel ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Çağla ile en büyük önceliğimiz çocuklarımız. Çocuklarımızı çok seviyoruz. Hâlâ onun için de benim için de çocuk önceliği vardır.

İşlerimizi çocuklarımıza göre ayarlıyoruz. Çocuklarımın annesiyle ilgili ben nasıl ileri geri konuşabilirim.

Çağla hem iyi bir insan hem iyi bir anne. Neden onunla ilgili kötü konuşayım. Çağla ile yollarımızı ayırdık ama hayatım boyunca hayatımda olacak.

Hatta ayrılırken de 'Ömür boyu görüşmek üzere, ayrılıyoruz' dedim. İnsanın ayrıldığının farkına varması 6 ayını alıyor.

Başlarda duruma alışmak zor oldu tabi ama sonra hiçbir sorun yaşamadan bugüne kadar geldik, çok şükür."

"Ömür boyu görüşmek üzere, ayrılıyoruz dedim" diye konuşan Emre Altuğ, geçtiğimiz aylarda Armağan Çağlayan'ın eski eşi Çağla Şıkel ile nasıl arkadaş kalabildiklerini sorması üzerine "Çağla Şıkel ile arkadaş değiliz. Devamlı birbirimizle görüştüğümüz bir arkadaşlığımız yok. Aynı çocukların anne ve babasıyız. Egolarımızı bir kenara bıraktık. Tabi kolay bir şey değil bu. Düşünsenize henüz boşanmışsınız. İlla ki ego savaşı ve sürtüşmeler olacak. Biz 10 sene tüm programımızı birisini düşünerek yapmıştık. Bu alışkanlıklardan kurtulmak bile insanın 6 ayını alır. Biz boşandıktan sonra sert bir manevra yapıp, çocukları ön plana aldık. Çocukların bundan etkilenmemesini sağladık. Biz aynı sokakta oturuyoruz. Çocuklar yan eve geçiyormuş gibi hissetsin istedik." yanıtını vermişti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER