Emsal Doğan - Burak Törer ayrılığında yeni iddialar!

Sevgilisi Burak Törer'e hediye ettiği cep telefonunda manikürcü bir kızla çok özel yazışmalarını yakalayan ünlü işkadını Emsal Doğan'ın, ihanete uğradığını öğrenince bir an bile düşünmeden ilişkisine son noktayı koyduğu iddia edilmişti. SEVGİLİSİNE HEDİYE ETTİĞ

Emsal Doğan - Burak Törer ayrılığında yeni iddialar!

Sevgilisi Burak Törer'e hediye ettiği cep telefonunda manikürcü bir kızla çok özel yazışmalarını yakalayan ünlü işkadını Emsal Doğan'ın, ihanete uğradığını öğrenince bir an bile düşünmeden ilişkisine son noktayı koyduğu iddia edilmişti.

SEVGİLİSİNE HEDİYE ETTİĞİ CEP TELEFONUNDA ALDATILDIĞINI ÖĞRENDİ! (HABER LİNKİ)

Emsal Doğan bu iddiayı sosyal medya hesabından yalanlasa da ayrılığı kabul etmişti.

ÜNLÜ ESTETİKÇİ EMSAL DOĞAN'DAN AYRILIK SONRASI AÇIKLAMA (HABER LİNKİ)

Uçankuş TV'de ekrana gelen "Hayatın İçinden" programında İlker Koç habere ilişkin yeni iddiaları canlı yayında dile getirerek "Emsal Hanım'ın yakın çevresinden duyduğum; Emsal Hanım'ın kadınlık gururu kırılmasın diye aldığı araba ve telefonu söylemediği, özellikle reddettiği; İstanbul'da bir şubede çalışan manikürcü kızlardan biriyle birebir konuşmasını yakaladığı bilgisi geldi. Emsal Hanım'ın Burak'e çok ciddi aşık olduğu; bu yüzden ne derse tamam dediği bir durum söz konusuymuş. Bir diğer iddiaya göre Burak Törer, tıpkı Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş gibi kendini tanıtma, piyasa olma, tanınma kaygısı taşıyor. Bunların hepsi iddia... Gülben Ergen ile de ayrılığının nedeni söylenenlere göre Burak Törer'in bazı isteklerine 'Hayır' demesiymiş..."

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER