Enfeksiyon Kapan Gökhan Özen Sevenlerini Korkuttu

Gökhan Özen son açıklamasıyla sevenlerini korkuttu. Şarkıcı ciddi bir rahatsızlık yaşadığını duyurdu. Peki Gökhan Özen’in hastalığı ne?

Enfeksiyon Kapan Gökhan Özen Sevenlerini Korkuttu

Konserlerine devam eden Gökhan Özen yaptığı son açıklama ile sevenlerini korkuttu. Ünlü şarkıcı yaptığı açıklama ile ciddi bir rahatsızlık yaşadığını duyurdu. Peki Gökhan Özen’in hastalığı ne? İşte detaylar…

Sosyal medyayı etkin kullanan ve konserleriyle sevenleriyle bir araya gelen Gökhan Özen, son konseri sonrasında rahatsızlandı. İzmir’de konser veren şarkıcı, konser sonrasında sağlık sorunları nedeniyle tedavi altına alındığını ve doktorunun kendisine önemli uyarılarda bulunduğunu aktardı.

Türkiye’ye Dönmüştü

En parlak dönemlerinde Los Angeles’a giderek burada yaşamaya başlayan Gökhan Özen, 7 yıl Türkiye’den uzak kalmıştı. 7 yıllık sürenin ardından yeniden Türkiye’ye dönüş yapan ve burada konserler vermeye başlayan şarkıcı, son konseri sonrasında rahatsızlığıyla gündeme geldi.

Enfeksiyon Kapan Gökhan Özen Sevenlerini Korkuttu!

Gökhan Özen Instagram hesabından açıklama yaparak durumu aktarırken, konser sonrasında 3 gün boyunca şiddetli enfeksiyon geçirdiğini ve doktorların artık yakın temas kurmaması gerektiğini söylediğini ifade etti. “İzmir konserinin ardından son 3 gündür ciddi bir enfeksiyonla yatıyorum. Doktorlarımızdan kesin bir uyarı aldım. İmza gününde yüzlerce kişi ile temas kurmam artık yasaklandı.” diyerek bu durumları aktaran şarkıcı, bundan sonraki süreçte imza günü ve konser sonrası fotoğraf çekimi gibi etkinlikleri gerçekleştiremeyeceğini söyledi.

Enfeksiyon Kapmış

Salgın hastalıklar son dönemlerde çok ciddi yayılım gösterirken ünlü şarkıcının konser sonrasındaki yakın temas nedeniyle enfeksiyon kaptığı ifade edildi.  Ünlü şarkıcının bu durumu sevenlerini üzerken paylaşım altına geçmiş olsun yorumları paylaşıldı.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2024, 18:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER