Engin Altan Düzyatan: "Beni yakaladınız!"

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre oyuncu Engin Altan Düzyatan, önceki gün Levent'teki bir benzin istasyonunda öğle yemeği yerken objektiflere yansıdı. Aracına sosisli sandviç sipariş eden 41 yaşındaki Düzyatan görüntülendiğini fark edince, "Birazdan Neslişah gelecek, o.

Engin Altan Düzyatan:

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre oyuncu Engin Altan Düzyatan, önceki gün Levent'teki bir benzin istasyonunda öğle yemeği yerken objektiflere yansıdı.

Aracına sosisli sandviç sipariş eden 41 yaşındaki Düzyatan görüntülendiğini fark edince, "Birazdan Neslişah gelecek, onu bekliyorum. Beklerken atıştırayım dedim. Malum her yer kapalı olduğu için öğle yemeği bu şekilde geçiştiriliyor" ifadelerini kullandı. 

"BENİ YAKALADINIZ"

"Yemek molamda beni yakaladınız" diyerek, muhabirlere takılan ünlü oyuncu, "Yeni projeler için görüşmeler, toplantılar sürüyor. Bu ara bir yoğunluk var. Fotoğraf çekimim ve sergilerim de devam edecek" şeklinde konuştu.

O sırada başka bir araçtan inen Neslişah Alkoçlar'ın 3800 TL değerinde olduğu öğrenilen botları ise dikkatlerden kaçmadı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER