Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu'yu buluşturan dizi neden ertelendi?

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre OGM Pictures ve Star’ın yeni projesi Çöp Adam’ın ilk bölümünün çarşamba günü yapılması planlanıyordu. Ancak dizinin başlangıç tarihinin 30 Kasım’a alındığı açıklandı.Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenere.

Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu'yu buluşturan dizi neden ertelendi?

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre OGM Pictures ve Star’ın yeni projesi Çöp Adam’ın ilk bölümünün çarşamba günü yapılması planlanıyordu.

Ancak dizinin başlangıç tarihinin 30 Kasım’a alındığı açıklandı.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek Melek Gençoğlu ve Su Ersöz tarafından yazılan dizinin neden ertelendiği merak konusu oldu.

Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun başrollerini paylaştığı dizinin stok bölümü olmadığı için bu kararın alındığı öğrenildi.

Yağız Alp Akaydın’ın yönettiği dizinin, çarşamba akşamı reytingleri nasıl etkileyeceği de bir başka merak edilen konu olarak dikkat çekiyor. 

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Çöp Adam; sıra dışı bir şekilde karşılaşan, tehlikeli bir oyunun içine hapsolan Tamer ve Peri’nin  sırlarla dolu hikayesini konu alıyor. Dizide ayrıca Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan, Ali Yoğurtçuoğlu, Hülya Şen, Cankat Aydos, Büşra Çam, Şeyda Terzioğlu, Gülizar Nisa Uray, Eylül Uğan ve Sinan Albayrak  gibi başarılı oyuncular rol alıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER