Engincan Ural'ın evliliğinde neler oluyor?

1.5 ay önce nikâh masasına oturan Engincan Ural ile Merve Kaya’nın boşanma kararı aldığı iddiasının ardından Sibel Can, oğlu ve gelininin düğün fotoğrafını Instagram hesabından nazar boncuğu ve gülen yüz emojisi koyarak paylaştı. Ünlü şarkıcı söz konusu iddiaları y.

Engincan Ural'ın evliliğinde neler oluyor?

1.5 ay önce nikâh masasına oturan Engincan Ural ile Merve Kaya’nın boşanma kararı aldığı iddiasının ardından Sibel Can, oğlu ve gelininin düğün fotoğrafını Instagram hesabından nazar boncuğu ve gülen yüz emojisi koyarak paylaştı.

Ünlü şarkıcı söz konusu iddiaları yalanlamış oldu.

TV8'de ekrana gelen "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programında usta gazeteci Gülşen Yüksel Salt çarpıcı bir açıklamada bulunarak "Onlar evlendikten 20 gün kadar sonra yayında isim vermeden bir çiftten bahsetmiştik. Çok kısa bir süre önce nikah masasına oturan bir çiftin evliliğinde kriz çıkmış, gelin hanım 'Ben senin ailenle aynı evde oturmak istemiyorum' diyerek kriz çıkarmış. Gelinle damadın arası açılmış. Ünlü kayınvalide arayı bulabilmek için araya girmiş demiştik. O çift Engincan ile Merve idi. Taraflara yakın kaynaklara sormuştuk. Aralarında hiç bir sorun olmadığını, gayet mutlu olduklarını söyledikleri için yayında isimlerini deşifre etmemiştik. Ama şimdi bambaşka bir iddia gündeme geliyor. İhanet iddiası. Merve Kaya'nın Engincan'a ihanet ettiği iddia ediliyor ama Sibel Can dakikalar içinde bir nazar boncuğu emojisiyle bu iddiayı yalanlıyor" ifadelerini kullandı.

 

 

Müge Dağıstanlı Erdoğan ise Sibel Can'ın yaptığı jet yalanlamaya dikkat çekerek "Sibel Can belli ki bu konuda çok hassas. Çünkü kendisiyle de ilgili onu üzecek, töhmet altında bırakacak iddialar ortaya çıksa sessizliğe bürünüyor. Ama bu habere 10-15 dakika içinde jet bir yalanlama geldi. Çiftin yakın çevreleriyle de konuştuk. İki kişi 'Yok öyle bir şey' derken bir kişi de 'Çok tuhaf' dedi" şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER