ERDAL ACAR'IN ÇEŞME'DEKİ ÇİFTLİĞİ KAÇAK ÇIKTI!

BELEDİYE EKİPLERİNİ EVE ALMADILAR Erdal Acar'ın Çeşme, Ovacık Köyü'nde satın aldığı tarlaya imar izni olmadan kaçak yollarla çiftlik evi yaptırdığı için geçtiğimiz gün denetim içim eve gelen belediye ekipleri ile Acar'ın çalışanları arasında hareketli dakikalar yaşand.

ERDAL ACAR'IN ÇEŞME'DEKİ ÇİFTLİĞİ KAÇAK ÇIKTI!

BELEDİYE EKİPLERİNİ EVE ALMADILAR

Erdal Acar'ın Çeşme, Ovacık Köyü'nde satın aldığı tarlaya imar izni olmadan kaçak yollarla çiftlik evi yaptırdığı için geçtiğimiz gün denetim içim eve gelen belediye ekipleri ile Acar'ın çalışanları arasında hareketli dakikalar yaşandı.

ACAR'A 400 BİN TL CEZA KESTİLER

Denetim için eve girmek isteyen ancak eve alınmayan belediye denetim ekipleri Acar'a imar izni olmadan tarlaya çiftlik evi yaptığı için 400 bin TL para cezası keserek 15 gün içinde çiftlik evinin mühürleneceğini ilettiler.

20 DÖNÜMLÜK MİLYONLUK KAÇAK ÇİFTLİK YIKILABİLİR

İstanbul'dan ayrılıp Çeşme Ovacık'taki çiftlik evine yerleşen ve hayatını eşi Kardelen Acar ve üç çocuğu ile çiftlik hayatı sürerek geçiren Acar'ın çiftlik evinin yıkılması gündemde. Konut imarı olmayan sadece tarla statüsünde olan yere imar izni almadan 20 dönümlük alana ultra lüks çiftlik yaptıran Erdal Acar'ın çiftliğinin yıkılması gündemde...

KARDELEN ACAR SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Belediye Ekiplerinin işlem yapmak için çiftlik evine girdikleri anda bahçede çocukları ile vakit geçiren, Kardelen Acar evin mühürleneceği öğrenince sinir krizi geçirdi. Eşini sakinleştirmek eşi Erdal Acar'a düştü.

ACAR'IN KAÇAK ÇİFTLİĞİNİN DEĞERİ 5 MİLYON DOLAR

Erdal Acar'ın hiç bir kurumdan ve belediyeden izin almadan tarla statüsündeki alana iki yıl önce yaptırdğı muhteşem çiftlik evinin değerinin 5 milyon dolar olduğu öğrenildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER