Erkan Petekkaya: "Acun'dan değil ama insanlardan özür dilerim"

Acun Ilıcalı ve Kerimcan Durmaz hakkında söylediklerinin ardından özür mesajı yayınlayan Erkan Petekkaya, tv100'e özel açıklamalarda bulundu. Söylediklerinin arkasında olduğunu ifade eden Petekkaya şu ifadeleri kullandı: "Fazla ileri gitimişim, daha düzgün anlatabilirdim.

Erkan Petekkaya:

Acun Ilıcalı ve Kerimcan Durmaz hakkında söylediklerinin ardından özür mesajı yayınlayan Erkan Petekkaya, tv100'e özel açıklamalarda bulundu.

Söylediklerinin arkasında olduğunu ifade eden Petekkaya şu ifadeleri kullandı:

"Fazla ileri gitimişim, daha düzgün anlatabilirdim. Bu olmaz, bizim çocuklarımız var. Türk Hava Yolları'nın tuvaletinde mastürbasyon yapmış bir adam bu. Hiçbir görevli bu olayın peşine düşmedi. Daha sonra karşımıza şarkıcı olarak çıktı. Elbette cinsel tercihine saygımız var.

Bir yayıncı kuruluş ödül verdiği kişiye dikkat etmeliydi ama şunu belirtmem lazım, söyleyeceklerimi sert söylemişim. Haklıyken haksız duruma düşmüşüm. Bu Acun'un suçu. Kanala laf ediyorum ama kanal Acun'un kendi adıyla özdeşleştiği için laf ona gidiyor. Yayıncı kuruluş böyle birine nasıl ödül verebilir? Bizim çocuklarımız ne olacak?

Bir kez daha söylüyorum; Bu konuda söylediklerim doğrudur ve arkasındayım ancak ifadelerimde biraz fazla ileri gitmişim. Acun'dan değil ama insanlardan özür dilerim."

ERKAN PETEKKAYA'DAN ACUN ILICALI'YA SERT SÖZLER!.. (HABER LİNKİ)

ILICALI İSMİNİ ANMADAN GÖNDERMEDE BULUNDU

Acun Ilıcalı ise dün akşam ekrana gelen ‘Survivor'daki eleme konseyinde yarışmacılardan Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesinin kendisine Twitter'dan tepki göstermesine değinerek, "Twitter dediğin konu iki gün evvel bizde dizi yapan adam bana küfretti" ifadelerini kullanıp Erkan Petekkaya'ya gönderme yaptı.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER