Ertuğrul Postoğlu: "Hülya bana bir patlattı..."

Milliyet Gazetesi'nden Mesut Yılmaz'ın haberine göre deneyimli oyuncu, "Çenem kendine geldi.

Ertuğrul Postoğlu:

Milliyet Gazetesi'nden Mesut Yılmaz'ın haberine göre deneyimli oyuncu, "Çenem kendine geldi. Hülya yavaş vurmak istedi, ben de tam tersi 'Hülya sen vur, ben alırım. Yeter ki elmacık kemiği ile yanağa gelsin farketmez' dedim... 7-8 açıdan çektik. Son çekimden önce, 'Ertuğrul gerçekten acıdı biliyorum, özür diliyorum' dedi. 'Boşver Hülya boşver, Kartal pençesinden Fenerbahçe’ye ne olur?' dedim. Hülya bir anda, 'Öyle mi?' dedi, orada gözlerindeki alevi gördüm. Son çekimde kamera açısını ayarlayamadı herhalde. Bu sefer elmacık kemiği yerine çeneye geldi... Tokat çeneme gelince biraz acıdı, sonra bir an durduk ve çenemi kapatamadım. Hülya neredeyse ağlayacaktı." şeklinde konuştu.

Çenesinin kırılmadığını söyleyen 54 yaşındaki Postoğlu, “Hülya kuzenini aradı, profesör doktor Erol Avşar’ı gittik. Küçük bir travmatik bir şey olmuş. 'Çenede hafif bir kayma olmuş' dedi" ifadelerini kullandı.

Eski partneri Hülya Avşar’la yaşadığı tokat sahnesi sonrası Postoğlu, “Şunu anladım; bir Hülya’ya ters bakmayacaksın, iki o olayından sonra tenise başlamaya karar verdim” şeklinde konuştu.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER