ESKİ MANKENLERİN SAHİBİ OLDUĞU MERKEZDE GİZLİ VİDEO ÇEKİLİYOR İDDİASI!

İzmir'in ünlü kadınlarının güzelliklerine olan düşkünlüklerini herhalde Türkiye'de bilmeyen yoktur.

ESKİ MANKENLERİN SAHİBİ OLDUĞU MERKEZDE GİZLİ VİDEO ÇEKİLİYOR İDDİASI!

İzmir'in ünlü kadınlarının güzelliklerine olan düşkünlüklerini herhalde Türkiye'de bilmeyen yoktur. Hatta, İzmir için 'Ülkeye Güzel Üretme Fabrikası' yakıştırması bile yapılır...

Gönül Yazar, Elçin Sangu, Selin Şekerci, Şükran Ovalı, Ece Uslu, Çağla Kubat, Gül Gölge, Ebru Akel, Amine Gülşe, Selen Soyder, Yüksel Ak, Derya Uluğ, Cansu Dere gibi bir çok ünlü güzelin İzmirli olduğunu bilmeyen yok.

Bu ünlü güzellerin İzmir'den çıkması "İzmir'in havasından mı, suyundan mı?" sorusunu hep akıllara getirmiştir. Hal böyle olunca da İzmirli güzellerin uğrak yerleri her daim güzellik merkezleri olmuştur.

Geçtiğimiz günlerde ünlü bir AVM'de karşılaştığım sözüne güvendigim İzmirli bir güzelin anlattıklarını şaşkınlıkla dinledim.

İddialara göre İzmir'de bir çok güzellik merkezi varmış. Bu güzellik merkezlerine ünlü-ünsüz bir çok kadın bakım için gidiyormuş...

İsmini vermediği bir kaç güzellik merkezine giden kadınların işlemleri sırasında videoları kayda alınmış. Bu kadınlardan biri bir kaç gün sonra kendi işlemlerini sosyal medyada görünce şok olmuş, tabi ki kızılca kıyamet kopmuş.

İşin ilginç tarafı anlatılanlara göre, bu bir değil; bir çok güzellik merkezinde olur hale gelmiş...

Hatta ve hatta bir kaç ünlü güzellik merkezi ile müşteriler arasında mahkemelik olanlar bile varmış...

Pes doğrusu!

Duyduklarımdan sonra internete bir göz atayım dedim.

"İzmir'deki güzellik merkezleri hakkında bu anlatılana göre şikayet var mı?" diye gezinirken önüme ilginç bir şikayet çıktı.

sikayetvar.com sitesinde yer alan şikayette; "Sade Derma Estetik firmasında, cilt bakımı esnasında gözümü kapattığım an beni habersiz videoya çekip görüntülerimi Instagram'da yayınlamışlar. Tesadüf gördüm. Çeken kişi bana hiç bir şey sormadan habersiz çekim yaptı. Bu merkezde bir sürü işlem yapılıyor. İnsanların habersiz videoları çekiliyor olabilir." şeklinde satırlar yer alıyor.

https://www.sikayetvar.com/sade-derma-estetik/sade-derma-estetik-habersiz-video-cekimi-yapti

Bu şikayeti okuyunca direkt aklıma "İzmir'deki güzellik merkezlerinde gizli çekim yapıyorlar" konuşması gelince doğrusu inanmak zorunda kaldım.

Bu şikayetin yapıldığı "Sade Derma Estetik'in merkezi kimin?" diye araştırınca bir şok daha yaşadım! Meğer bu güzellik merkezi eski manken Şenay Akay ile yine eski güzellerden Songül Yıldırım'ın imiş.

İzmir'in en ünlü güzellik merkezlerinin başında geldiği söylenen ve sahiplerinin eski güzel olmalarından dolayı şikayet edilen bu merkezin böyle bir olaya nasıl müsaade ettiğini merak ettim doğrusu...

Türkiye'de bir çok kadının bakım için gittiği bu güzellik merkezlerinde böyle olaylara bir an önce müdahale edilmesi gerekiyor.

Şayet bu şikayette yer verilen iddia doğru ise Şenay Akay ve Songül Yıldırım'ın sahibi oldukları merkezi bir an önce gözden geçirmeleri gerekiyor.

Ama bilirsiniz. Eskilerin bir sözü vardır: "Ateş Olmayan Yerden Duman Çıkmaz" derler..

Son bir not; Şenay Akay'ın ortağı olan eski güzel Songül Yıldırım'ın İzmirli firma AVOD Gıda'nın patronuEce Erken'in eski sevgilisi işadamı Nazım Torbaoğlu ile aşk yaşadığını da bu haberler sayesinde öğrenmiş oldum...

Güzel İzmir...

Kalın Sağlıcakla....

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER