Esra Dermancıoğlu: "Keşke sevgilimden ayrılmasaydım!"

Evinden sık sık yaptığı canlı bağlantılarla ve çektiği eğlenceli videolarla adından söz ettiren Esra Dermancıoğlu, oturmaktan sıkıldığını anlattı. Milliyet Gazetesi'nden Seçkin Şenvardar'ın haberine göre evinden sık sık yaptığı canlı bağlantılarla ve çektiği eğl.

Esra Dermancıoğlu:

Evinden sık sık yaptığı canlı bağlantılarla ve çektiği eğlenceli videolarla adından söz ettiren Esra Dermancıoğlu, oturmaktan sıkıldığını anlattı.

Milliyet Gazetesi'nden Seçkin Şenvardar'ın haberine göre evinden sık sık yaptığı canlı bağlantılarla ve çektiği eğlenceli videolarla adından söz ettiren Esra Dermancıoğlu, evde oturmaktan sıkıldığını anlattı.

'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinde hayat verdiği 'Mukaddes yenge' karakteriyle adını duyuran oyuncu, bir arkadaşıyla canlı yayında dertleşirken, "Senin kocan var, ben ne yapayım? Ya keşke sevgilimden ayrılmasaydım, geçen aradım ama yok ıhhh" şeklindeki sözleri dikkat çekti. Arkadaşını ve takipçilerini yaptığı esprilerle güldüren Dermancıoğlu, evinden market alışverişi için dahi çıkmadığını söyledi.

Sipariş verdiği ürünleri ve su damacalarını kapı önünde beklettiği anları takipçilerine izleten oyuncu, "Bakın burada kapı önünde bekliyorlar" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER