Evli sunucu ile siyasetçinin oğlunun aşkı!

MedyaRadar'dan Radar Operatörü'nün yazısından... "Beykoz Konakları'nda neler oluyor?" ... Çok konuşulacak ve çok merak uyandıracağına inandığım bu bana aktarılanı sizlere İmgesel anlatım biçiminde yapacağım kusuruma bakmayınız. Hikayemizin kahramanları kamuoyunun yakından.

Evli sunucu ile siyasetçinin oğlunun aşkı!

MedyaRadar'dan Radar Operatörü'nün yazısından...

"Beykoz Konakları'nda neler oluyor?"

...

Çok konuşulacak ve çok merak uyandıracağına inandığım bu bana aktarılanı sizlere İmgesel anlatım biçiminde yapacağım kusuruma bakmayınız.

Hikayemizin kahramanları kamuoyunun yakından tanıdığı isimler. Esas oğlan çok meşhur bir siyasetçinin oğlu. Seri yaşantısı, spora ve siyasete merakı ile bilinse de zaman zaman adı kriminal olaylarla da anılmakta.

Esas kızımızı ise Türkiye’de tanımayan yok… Meşhur ekran yüzünün adı son günlerde kulağıma boşanma dedikodularıyla geliyordu.

Avukatıyla adliyeye gitmiş, 'Boşanmak istiyorum' demiş, 'Acil davalar haricinde davalara bakılmıyor' denilince gerisin geriye doğru dönüvermiş.

Anlayacağınız 'Yangından mülk kaçırır gibi' bir boşanma telaşı içerisindeymiş.

İşyerinde de sıkıntıları var diye duysam da ünlü ekran yüzümüz AŞK hayatını gözlerden uzakta bir şekilde hiçbir şey olmamış gibi yaşamaya devam ediyor.

Buradaki minik bir ayrıntıyı da belirtmekte üstünlük var. oğlanımızın da başından bir izdivaç geçmişti…

Babasının göz bebeği esas oğlumuzun yakın çevresi bu ilişkiyi birincil zamanlar onaylamamış. Ama, AŞK bacayı sarmış ve oğlumuzun gözü hiçbir şeyi görmüyormuş. Karantina günlerinde ‘uzaklık’ gözetmeksizin ikili ilişkilerine dolu dizgin devam ediyormuş…

Esas oğlumuz pek kaptırmış ama bu ilişkiye kendisini, kızımıza hemen hemen az kalsın her gün MFÖ’nün muhteşem şarkısında “Uyku Sersemi gözlerle, döndüm rüyamdan, Sana sarı laleler aldım, çiçek pazarından” dediği gibi ‘Sarı Laleler’ yok lakin ‘Buket buket sarı güller’ gönderiyormuş…

İkili baskı günlerini birbirini ‘uzaklık’ gözetmeksizin avunma ederek geçire dursun bayan kızımızın bünyesinde çalıştığı yayın grubundaki acar magazin muhabirleri bu aşkı üstlerine bildirmiş, üstleri de bir üstteki makama aktarmışlar.

Kişilerin ‘özel hayatına’ müdahale etmek kimsenin haddine değil. Ama, üstteki yönetim sürekli özel hayatı ile gündeme gelen bu çalışanının durumundan son derece rahatsızmış!

Rahatsız oldukları bir başka konu da hanım kızımızın yanından ayırmadığı, makam ve mevki verdiği bazı bayan çalışanların varlığıymış…

YAZININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ...

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER