Evliliğe doğru giden Yılmaz Kunt-Sevda Erginci aşkında ifşa krizi!

"Yasak Elma" dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran ve Uyanış Büyük Selçuklu'da canlandırdığı Turna Hatun karakteriyle büyük beğeni toplayan Sevda Erginci ve sevgilisi Yılmaz Kunt, geçtiğimiz günlerde Bodrum tatillerinde görüntülenmişti. Takvim Gazetesi'nin haberine göre ya

Evliliğe doğru giden Yılmaz Kunt-Sevda Erginci aşkında ifşa krizi!

"Yasak Elma" dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran ve Uyanış Büyük Selçuklu'da canlandırdığı Turna Hatun karakteriyle büyük beğeni toplayan Sevda Erginci ve sevgilisi Yılmaz Kunt, geçtiğimiz günlerde Bodrum tatillerinde görüntülenmişti.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre yaşadıkları gözlerden uzak aşkla gıpta edilen çift ifşa şoku yaşanıyor.

Evlilik hazırlığı yapan Sevda Erginci ve Yılmaz Kunt'un dünyası, Seray Öztürk'ün ifşasından sonra başlarına yıkıldı.

Yılmaz Kunt'un avukat Seray Öztürk'e attığı mesajlar ifşa oldu.

Kendisine yazan Kunt'la tüm mesajlarını Instagram hesabından hesabından paylaşan Öztürk, "Evlilik yolundayken benimle buluşmaya çalışıyorsun" dedi.

Öztürk son olarak, "Yılmaz Kunt sen kim oluyorsun da başkasıyla nişanlı olduğun halde beni de idare etmeye kalkıyorsun" mesajını paylaştı.

Bu mesajlardan sonra başka kadınlar da Yılmaz Kunt'un mesajlarına maruz kaldıklarını açıkladı.

Yaşananların ardından Seray Öztürk cephesinden flaş bir açıklama geldi. Avukatının yaptığı açıklamada mesajların 'istem dışı' olduğu ifade edildi.

İşte o açıklama:

'Müvekkilimiz Av. Seray Öztürk'ün yakın çevresiyle yaptığı yazışmalarında kendi iradesi dışında ifşa edildiğini öğrenmiş bulunmaktayım. Müvekkilimizin akıllı telefonunun veya sosyal medya mecralarının hacklenmesi nedeniyle yakın çevresiyle yaptığı yazışmaların içeriği bir hacker grubu olarak değerlendirdiğimi bir yapı tarafından yayılmaktadır. Müvekkilimizin yurda dönmesini müteakip konuyla ilgili tüm yasal yollara ivedilikle başvuracağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz.'

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER