Evlilik Teklifi Alan Burçin Terzioğlu Neden Ayrıldı?

2020 yılında Filipinler’de yeni aşka yelken açan Burçin Terzioğlu, Evlilik teklifi aldığı Umut Duygu ile ayrıldıklarını açıkladı.

Evlilik Teklifi Alan Burçin Terzioğlu Neden Ayrıldı?

2020 yılında Filipinler’de yeni aşka yelken açan Burçin Terzioğlu, Umut Duygu ile ayrıldıklarını açıkladı.

2020 yılından beri Burçin Terzioğlu ile Umut Duygu çiftinin beraberliği sürüyordu. Birlikte Filipinler tatiline çıkan ve burada aşklarını resmen duyuran çiftin evlilik masasına oturması bekleniyordu. Ancak beklenen olmadı ve çiftin ayrıldığı ortaya çıktı. Konuyla ilgili yeni açıklama ise Burçin Terzioğlu’ndan geldi. İlişkisi ile ilgili net açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu, evlilik teklifi almış olmasına rağmen ayrıldıklarını belirtti.

Burçin Terzioğlu ile Umut Duygu Neden Ayrıldı?

Gayrettepe’de bir etkinliğe katılan 43 yaşındaki oyuncu, burada magazin muhabirleriyle bir araya geldi. Yeni projeleri ve özel hayatıyla ilgili merak edilenleri açıklayan oyuncu, yeni projeler için beklediğini ve gelen tekliflerden arasına sinen bir proje olmadığını ifade etti. Yaz dönemine girilecek olması nedeniyle bu sezon ekranlarda yer almasının pek mümkün görünmediğini açıklayan Burçin Terzioğlu, bahar döneminde yeni projeler ile birlikte yeniden ekranlara dönebileceğini söyledi.

Evlilik Teklifi Alan Burçin Terzioğlu Neden Ayrıldı?

Umut Duygu ile ayrılık iddialarının konuşulduğunu aktaran magazin muhabirleri, oyuncunun aşk hayatını sordu. Bu konuda ilk kez açıklamalarda bulunan Burçin Terzioğlu, 39 yaşındaki sevgilisi Umut Duygu ile ayrıldıklarını resmen açıkladı. “Evet, doğru haber, ayrıldık. Neden başladığı ya da neden devam ettiği hakkında hiç konuşmadım. Neden bitiğiyle ilgili de konuşmak istemiyorum” diyerek iddiaların gerçek olduğunu onaylayan oyuncu evlilik teklifi aldığını  “Evlilik teklifi almıştım ama özel şeyler ayrılığın sebebi. Bir araya gelmek ne kadar doğalsa, ayrılmak da o kadar doğal. Evlilik stresi sebepler arasında değil” diyerek duyurdu.

1 Evlilik Yaşamıştı

2008 yılında Murat Yıldırım ile evlenen oyuncu, 2014 yılında bu evliliğini sonlandırmıştı. Ardından Poyraz Karayel dizisindeki partneri İlker Kaleli ile aşk yaşayan Terzioğlu, 2018 yılında da bu ilişkisini noktalamıştı.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2024, 15:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER