Fahriye Evcen: "Karan'ın bakıcısı Türkçe konuşmalı"

Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre Kuruluş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit, Altınyıldız reklamlarında oynadı. İşbirliği için Ulus 29'da bir davet verildi. Davete Burak Özçivit'ten önce gelen Fahriye Evcen, yakışıklı eşine övgüler yağdırdı. Evcen.

Fahriye Evcen:

Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre Kuruluş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit, Altınyıldız reklamlarında oynadı. İşbirliği için Ulus 29'da bir davet verildi. Davete Burak Özçivit'ten önce gelen Fahriye Evcen, yakışıklı eşine övgüler yağdırdı.

Evcen, "Ben onun en çok smokin giymesini beğeniyorum. Günlük kıyafetleri de çok seviyorum ama smokin başka oluyor" diyerek eşine smokini çok yakıştırdığını söyledi.

"Alparslan" dizisiyle setlere iki yıl sonra dönen Fahriye Evcen, "Uzun bir süre at ve kılıca çalıştık. Aksiyon sahneleri biraz daha fazla efor gerektiriyor ama çok keyifli. Barış'la da gayet güzel ve keyifli çalışıyoruz" diyerek duygularını dile getirdi.

Öte yandan Evcen, set ve ev arasında gidip geldiğini oğlu Karan'a bakmakta ise zorlanmadığını söyledi.

2 yılda 15 dadı değiştirdiği iddia edilen Fahriye Evcen, şöyle devam etti: "Bunlar asılsız iddialar. Ben dadının sadece çocuğa sevgi ile yaklaşmasına bakıyorum. Yabancı dil bilmesi de önemli değil. Önemli olan Türkçe'yi iyi bir şekilde bilmesi... Diğer dilleri okulda öğrenecek zaten..."

"BENİM DURUŞUM BELLİ"

Bu arada Özçivit'te, yöneltilen soru üzerine "hakaret" suçlamalarına tepki gösterdi: "Benim duruşum, çizgim belli. Beni ilgilendiren bir durum yok..."

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER