Farah Zeynep Abdullah-Doğu Demirkol aşkı bitti!

Güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah ile Doğu Demirkol, geçtiğimiz yıla veda ederken ortaya çıkan sürpriz aşklarıyla gündem olmuştu. 30 yaşındaki güzel oyuncu, uzun süre aşk yaşadığı meslektaşı Ahmet Rıfat Şungar'dan sonra gönlünü yine oyuncu olan Demirkol'a kap.

Farah Zeynep Abdullah-Doğu Demirkol aşkı bitti!

Güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah ile Doğu Demirkol, geçtiğimiz yıla veda ederken ortaya çıkan sürpriz aşklarıyla gündem olmuştu. 30 yaşındaki güzel oyuncu, uzun süre aşk yaşadığı meslektaşı Ahmet Rıfat Şungar'dan sonra gönlünü yine oyuncu olan Demirkol'a kaptırdı. İkilinin aşkı da festival için 2019 Kasım'da gittikleri ABD'de başladı.

AYRILIK NEDENI SIR...

Aşkın ortaya çıkmasından birkaç hafta sonra Mecidiyeköy'de objektiflere takılan ünlü çift, önceki gün yollarını ayırdı. Sürpriz aşklarını sessiz sedasız noktalayan Farah Zeynep Abdullah ile Doğu Demirkol, ilk iş olarak da birbirlerini Instagram'da takibi bıraktı. Takvim Gazetesi'nin haberine göre oyuncu çiftin ilişkilerini kısa sürede neden bitirme kararı aldığı ise herkesin merak konusu oldu.

Bugüne kadar Caner Cindoruk ve Ahmet Rıfat Şungar gibi oyuncularla uzun süreli aşklar yaşayan güzel oyuncunun yüzü, Demirkol ilişkisinde de gülmedi...

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER