Farah Zeynep Abdullah'tan çok sert 'aşı' çıkışı!

"Masumlar Apartmanı" dizisinde rol alan Farah Zeynep Abdullah, sette görevli olanlara Corona virüs aşısının yapılmamasına tepki gösterdi. Twitter’dan futbolculara bile aşının yapılmasını eleştiren oyuncu, “Tam kapanmada ‘Dizi setleri devam etsin’ kararı çıktı.

Farah Zeynep Abdullah'tan çok sert 'aşı' çıkışı!

"Masumlar Apartmanı" dizisinde rol alan Farah Zeynep Abdullah, sette görevli olanlara Corona virüs aşısının yapılmamasına tepki gösterdi.

Twitter’dan futbolculara bile aşının yapılmasını eleştiren oyuncu, “Tam kapanmada ‘Dizi setleri devam etsin’ kararı çıktı. Biz de ediyoruz, edelim ama futbolcular aşılanırken, tam kapanmada çalışan set emekçilerinin aşı planlamasında asla konuşulmamasını aklım ve mantığım almıyor” diye yazdı.

Kısa sürede sosyal medyada gündem olan Abdullah’ın takipçileri ise ikiye bölündü.

Oyuncuya, “Haklısın, bence setlerin hiç çalışmaması gerekiyor”, “Daha 50 yaş üzeri herkesin aşısı tamamlanmamışken, futbolcuların olmasını benim de aklım almıyor”, “Zaten dizi setlerine sıra gelene kadar tüm projeler sezon finaline girmiş olur” ve “Kapanmada diziler olmasa zaman geçmez, aşı önceliğinin sizlere de olması gerekiyor” mesajları gönderildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER