Fatih Ünal'dan sürpriz atak

2019 yılında yayınladığı “Bir Of” adlı çıkış şarkısıyla profesyonel müzik hayatına adımını atan ve geçtiğimiz yıl yayınladığı ikinci çalışması “Eyvah” ile büyük beğeni toplayan Fatih Ünal; sözü, müziği ve düzenlemesi başarılı müzisyen Ahmet Hatipoğ.

Fatih Ünal'dan sürpriz atak

2019 yılında yayınladığı “Bir Of” adlı çıkış şarkısıyla profesyonel müzik hayatına adımını atan ve geçtiğimiz yıl yayınladığı ikinci çalışması “Eyvah” ile büyük beğeni toplayan Fatih Ünal; sözü, müziği ve düzenlemesi başarılı müzisyen Ahmet Hatipoğlu’na ait olan yeni single’ı “Masal” ile repertuarını genişletmeye devam ediyor.

“Masal’a çok inanıyorum, şarkıyla başka bir büyüleyici hissiyat oluştu aramda ve kaybedilen değerlerin hatırlanması yönünde güçlü bir atmosferi var. Ben de bunun içine dahil olabildiysem ne mutlu bana. Bu süreçte çok fazla üretimlerde bulundum ve kendime döndüm, içime birtakım sorular sorduğumda yolda olmanın tatlı heyecanı ile güzel cevaplar buldum. Bu cevaplar benim için çok önemliydi ve kervanın yolda düzülür olması bende başka kapılar açtı.” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER