Ferman Akgül oyunculuk serüvenini anlattı

Akşam Gazetesi'nden Merve Yılmaz Oruç'a konuşan Akgül, "Oyunculuk ne zaman başladı?" sorusuna "İlkokulda tiyatro yapıyordum.

Ferman Akgül oyunculuk serüvenini anlattı

Akşam Gazetesi'nden Merve Yılmaz Oruç'a konuşan Akgül, "Oyunculuk ne zaman başladı?" sorusuna "İlkokulda tiyatro yapıyordum. Profesyonel olarak ilk işim pandemi öncesinde yaptığımız Küçük Prens Müzikali oldu. Kadro iyiydi ama öyle çok ana akıma çıkmadı. O dönem ülkemizde bazı talihsizlikler, patlamalar olmuştu. Bu neden insanlar kültür sanat etkinliklerine gitmeye çekiniyordu. Ama ben orada çok şey öğrendim. Bu alanda eğitimim yok. İyi bir gözlemciyim, oyunculuk anlamında kitaplar okurum." yanıtını verdi.


Ferman Akgül oyunculuk serüvenini anlattı


Akgül "Şimdi yeni bir film var, Bumerang. Hikâyesinden bahseder misiniz?" sorusuna ise "Hem aksiyon hem komedi var içinde. Ben de başrollerden biriyim. Hikâye tanıdık ama farklı tipleme ve karakterler var. Konusu, 3 tane arkadaş eğlenmeye gidiyor ve talihsiz bir gecenin ardından bir mafya üçgeninde buluyorlar kendilerini. Güzel bir film oldu. Bu sıralar filmler talihsizlikler yaşıyor. Beklediği başarıyı gişede alamayabiliyor. Vizyon için doğru zamanı bekliyoruz. Belki dijital platformlara da verilebilir." yanıtını vererek bir korku filmi çekmek istediğini sözlerine ekledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER