Feryal Gülman'ın hayatı dizi filme mi çekilecek?

Takvim Gazetesi'nin haberine göre sosyetiklerin çok merak edilen hayatları, son yıllarda tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de dizi ve filmlere konu olmaya başladı. Yayına başlayan her yapımla da şehir efsaneleri kulaktan kulağa yayılır oldu. Özellikle son 10 yıldır 22 yıllık .

Feryal Gülman'ın hayatı dizi filme mi çekilecek?

Takvim Gazetesi'nin haberine göre sosyetiklerin çok merak edilen hayatları, son yıllarda tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de dizi ve filmlere konu olmaya başladı.

Yayına başlayan her yapımla da şehir efsaneleri kulaktan kulağa yayılır oldu.

Özellikle son 10 yıldır 22 yıllık eski eşi Kemal Gülman'la yaşadığı boşanma süreciyle çok konuşulan Feryal Gülman, yapımcıları peşinden koşturmaya başladı.

Kemal Gülman'a açtığı 200 milyon TL'lik dava ve sonrasında yaşananlarla olduğu kadar bürokrat bir ailede büyümesiyle de çok merak edilen Feryal Gülman'a teklif üzerine teklif yağdı.

'VERDİĞİM MÜCADELE ÖRNEK OLSUN'

Uzun süredir yapılan teklifleri reddeden Feryal Gülman, son dönemde ise fikir değiştirdi.

"Hayatımı yazmak istiyorum ancak bunu emin ellere emanet etmek istiyorum" diyen sosyetik iş kadını, sözlerini sürdürdü: "Özellikle son 10 yılda yaşadıklarım ve verdiğim mücadelenin kadınlara örnek olabileceğini düşünüyorum. Kitabımdan uyarlanarak bir dizi de çekilmesine sıcak bakıyorum. Burada önemli olan tek şey, kadınların benim yaşadıklarımdan kendileri için doğru dersler çıkarması."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER