Feyza Aktan ve Özcan Deniz arasında olay çıkartan yeni kriz!

TV8'de ekrana gelen "2.Sayfa"nın özel haberine göre eski eşler Feyza Aktan ve Özcan Deniz arasında çekişme sürerken yeni iddialar gündeme geldi. Özcan Deniz'in Zekeriyaköy'deki 15 milyon liralık villasını ikiye böldüğü; üst katı eski eşi Feyza Aktan'a; alt katı da ağabeyi E.

Feyza Aktan ve Özcan Deniz arasında olay çıkartan yeni kriz!

TV8'de ekrana gelen "2.Sayfa"nın özel haberine göre eski eşler Feyza Aktan ve Özcan Deniz arasında çekişme sürerken yeni iddialar gündeme geldi.

Özcan Deniz'in Zekeriyaköy'deki 15 milyon liralık villasını ikiye böldüğü; üst katı eski eşi Feyza Aktan'a; alt katı da ağabeyi Ercan Deniz'in boşandığı eşine tahsis ettiği iddia edildi.

Söylentilere göre aynı evi paylaşan, bahçe ve balkon gibi ortak alanları birlikte kullanan eski eltiler hiç anlaşamıyor.

Öte yandan Özcan Deniz'in milyonlarca liralık mal varlığını eski eşi Feyza Aktan'ın herhangi talepte bulunmaması için ağabeyi Ercan Deniz'in üzerine geçirdiği de iddia edildi.

Aktan'ın yakınlarına "Bana her ay asgari ücret gibi bir para veriyor. Geçinemiyorum" diyerek dert yandığı öne sürülüyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER