Fikret Kuşkan 'Zalim İstanbul' dizisinden ayrıldı

Yapımcılığını Avşar Film'in, yönetmenliğini Şenol Sönmez'in üstlendiği, kadrosunda Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Berker Güven, İdris Nebi Taşkın, Bahar Şahin, Sera Kutlubey ve Simay Barlas'ın rol aldığı Kanal D'nin sevilen dizisi Acımasız İstanbul'un.

Fikret Kuşkan 'Zalim İstanbul' dizisinden ayrıldı

Yapımcılığını Avşar Film'in, yönetmenliğini Şenol Sönmez'in üstlendiği, kadrosunda Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Berker Güven, İdris Nebi Taşkın, Bahar Şahin, Sera Kutlubey ve Simay Barlas'ın rol aldığı Kanal D'nin sevilen dizisi Acımasız İstanbul'un çekimleri koronavirüs sebebiyle durdurulmuştu. Dizi bayram sonrası tekrar setlere çıktı.

Avşar Film, kontrat gereği Fikret Kuşkan’ı sete gösteri etti. Oysa afiyet sorunları sebebiyle dizide yer olmak istemeyen Fikret Kuşkan, Zalim İstanbul'dan ayrıldığını açıkladı.

"HAYATTA KALMAK ÖNCELİĞİMDİR"

Usta oyuncu Fikret Kuşkan, kronik rahatsızlıkları nedeniyle tehlikeli grupta olduğunu belirterek diziye devam edemeyeceğini duyurdu. Fikret Kuşkan sosyal ağ hesabından yaptığı paylaşımda şu açıklamayı yaptı:

"Covid19 salgını yüzünden yaşadığımız zorlu pandemi sürecinde, hayati riskli gruba girmeme neden olan kronik hastalıklarım sebebiyle, üzülerek söylüyorum fakat fazla sevdiği ve 36 birim baştan başa Agah karakterine yaşam verdiğim Zalim İstanbul projesine maalesef devam edemeyeceğim.

Bu konuda doktor raporlarım ve yeniden doktorlarımın bana emin talimatı mevcuttur. Takdir edersiniz oysa bu zorunda kalmadan alınacak bir karar değildir. Devam etmekte olduğum bir hayatım ve geçindirmek zorunda olduğum bir ailem var, hayatta kalmak önceliğimdir. Anlayışı ve şimdiye değin ama destekleri için yapım şirketimiz Avşar Film'e ve bütün egzersiz arkadaşlarıma teşekkür ederim. Daha dinç günlerde görüşmek üzere."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER