Fikret Kuşkan 'Zalim İstanbul' dizisinden ayrıldı

Yapımcılığını Avşar Film'in, yönetmenliğini Şenol Sönmez'in üstlendiği, kadrosunda Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Berker Güven, İdris Nebi Taşkın, Bahar Şahin, Sera Kutlubey ve Simay Barlas'ın rol aldığı Kanal D'nin sevilen dizisi Zalim İstanbul'un çek.

Fikret Kuşkan 'Zalim İstanbul' dizisinden ayrıldı

Yapımcılığını Avşar Film'in, yönetmenliğini Şenol Sönmez'in üstlendiği, kadrosunda Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Berker Güven, İdris Nebi Taşkın, Bahar Şahin, Sera Kutlubey ve Simay Barlas'ın rol aldığı Kanal D'nin sevilen dizisi Zalim İstanbul'un çekimleri koronavirüs nedeniyle durdurulmuştu. Dizi bayram sonrası bitmiş setlere çıktı.

Avşar Film, sözleşme gereği Fikret Kuşkan’ı sete ziyafet etti. Ancak sağlık sorunları nedeniyle dizide yer elde etmek istemeyen Fikret Kuşkan, Zalim İstanbul'dan ayrıldığını açıkladı.

"HAYATTA KALMAK ÖNCELİĞİMDİR"

Artist oyuncu Fikret Kuşkan, kronik rahatsızlıkları sebebiyle riskli grupta olduğunu belirterek diziye devam edemeyeceğini duyurdu. Fikret Kuşkan sosyal ağ hesabından yaptığı paylaşımda şu açıklamayı yaptı:

"Covid19 salgını yüzünden yaşadığımız zorlu pandemi sürecinde, hayati riskli gruba girmeme neden olan kronik hastalıklarım nedeniyle, üzülerek söylüyorum ki fazla sevdiği ve 36 birim her tarafında Agah karakterine hayat verdiğim Acımasız İstanbul projesine maalesef devam edemeyeceğim.

Bu konuda hekim raporlarım ve yine doktorlarımın bana emin talimatı mevcuttur. Takdir edersiniz ancak bu zorunda kalmadan alınacak bir karar değildir. Devam etmekte olduğum bir hayatım ve geçindirmek zorunda olduğum bir ailem var, hayatta kalmak önceliğimdir. Anlayışı ve şimdiye kadar ama destekleri için üretim şirketimiz Avşar Film'e ve bütün alıştırma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Daha sağlıklı günlerde yine görüşürüz."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER