Fotoğrafçı Mehmet Turgut'un nikahı ünlü isimleri buluşturdu

Habertürk'ün haberine göre Mehmet Turgut ile Ada Sanlıman, Muğla Akyaka'da dünyaevine girdi. Çiftin nikah defterinin 12 kişilik şahit ordusu ile birlikte imzalandığı törende; Mehmet Turgut'un şahitliğini Mustafa Alabora, Serdar Bilgili, Ömer Faruk Sorak, Alper Kul, Keremcem, Ufuk At.

Fotoğrafçı Mehmet Turgut'un nikahı ünlü isimleri buluşturdu

Habertürk'ün haberine göre Mehmet Turgut ile Ada Sanlıman, Muğla Akyaka'da dünyaevine girdi.

Çiftin nikah defterinin 12 kişilik şahit ordusu ile birlikte imzalandığı törende; Mehmet Turgut'un şahitliğini Mustafa Alabora, Serdar Bilgili, Ömer Faruk Sorak, Alper Kul, Keremcem, Ufuk Ateş, Erdinç Togulga yaparken, Ada Sanlıman'ın şahitliğini ise Birce Akalay, Pelin Kaçar, Selma Merter ve Selin Ataman üstlendi.

200 DAVETLİ

Düğüne, gelin ile damadın ailesi ve çok yakın dostlarından oluşan 200 kişi katıldı.

Konuklar arasında Ayşegül Dinçkök, Birce Akalay, Banu Zeytinoğlu ve Mustafa Alabora, Serdar Bilgili, İlksen ve Ahmet Utlu, İpek ve Ömer Faruk Sorak, Aylin Kontente ve Alper Kul, Keremcem, Doğan Duru, Güneş Duru, Selçuk Basa, Güvenç Dağüstün, Burçin Büke, Melek ve Ali Manisalı, Derya Alabora, Memet Özer, Can Yücel, Ayşe Mine, Süha Derbent ve Asuman Dabak da yer aldı.

SANATÇILAR SAHNE ALDI

Davetliler çiftin nikah anlarını cep telefonlarıyla kaydetti. Renkli görüntülerin yaşandığı düğünde Redd, Keremcem, Güvenç Dağüstün ve Sasa sahne alarak gelin ve damat için şarkı söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER