Fotoğraftaki çok ünlü oyuncuyu hatırladınız mı?

Türk televizyon tarihinin efsane yapımlarından "Olacak O Kadar"ın kadrosunda uzun yıllar ünlü oyuncularla birlikte rol alan tiyatro sanatçısı Ahmet Çevik, takipçilerini geçmişe götürdü.Oya Başar ve merhum Levent Kırca ile "Olacak O Kadar" programında çekilen fotoğraflarını ta.

Fotoğraftaki çok ünlü oyuncuyu hatırladınız mı?

Türk televizyon tarihinin efsane yapımlarından "Olacak O Kadar"ın kadrosunda uzun yıllar ünlü oyuncularla birlikte rol alan tiyatro sanatçısı Ahmet Çevik, takipçilerini geçmişe götürdü.



Fotoğraftaki çok ünlü oyuncuyu hatırladınız mı?


Oya Başar ve merhum Levent Kırca ile "Olacak O Kadar" programında çekilen fotoğraflarını takipçileriyle paylaşan Ahmet Çevik, nostalji rüzgarı estirdi.


Fotoğraftaki çok ünlü oyuncuyu hatırladınız mı? - Resim : 2

Fotoğrafları görenler "Niyetimiz kimseyi kırmak değildir" diyen jenerik şarkısı bile hepimizin ezberinde olan programa duydukları özlemi dile getirdi.


Fotoğraftaki çok ünlü oyuncuyu hatırladınız mı? - Resim : 3


Ahmet Çevik bir dönem "Olacak O Kadar"da da rol alan 79 yaşındaki ünlü tiyatro ve sinema sanatçısı Zeynep Tedü ile fotoğraflarını da sosyal medya hesabından paylaştı.



Fotoğraftaki çok ünlü oyuncuyu hatırladınız mı? - Resim : 4

Ünlü aktör Salih Güney'in eski eşi olan Zeynep Tedü'yü uzun süre sonra sağlıklı ve mutlu gören hayranları sevinçlerini dile getirdi.


Fotoğraftaki çok ünlü oyuncuyu hatırladınız mı? - Resim : 5

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER