Gece yarısı katliam gibi kaza

Gece yarısı katliam gibi kaza

Gece yarısı katliam gibi kaza
Hürriyet'te yer alan habere göre Mardin Diyarbakır karayolu üzeri Mardin Tarım İl Müdürlüğü önünde dün saat akşam 21.50 sularında katliam gibi bir trafik kazası gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre Mardin’den Diyarbakır yolu istikametinde giden 21 AV 248 plakalı araç Diyarbakır istikametinden gelen 10 NJ 883 plakalı araçla kafa kafa çarpıştı.

ALEV TOPUNA Youwin DÖNDÜ

Çarpışmanın etkisiyle araçlardan biri alev topuna döndü. Kazada 21 AV 248 plakalı aracın patlaması ile içinde bulunan sürücü Kasım Yılmaz (27) ve 4 yaşındaki kimliği tespit edilemeyen çocuk yanmış bir halde bulundu. Araçta bulunan diğer yolculardan Abdul Gafur Yılmaz ağır yanıklarla Mardin Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazaya karışan 10 NJ 883 plakalı diğer diğer araçta bulunan İlyas Erin (29) ve Atiye Erin (51) tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Araç içinde bulunan 2 yaşındaki Selahattin Erin’in hayati tehlikesi olduğu öğrenilirken Şehriban Erin (8), Cihat Erin (22), Nuray Erin(31), Hıdır Erin (2) ve Fırat Erin (17) Mardin Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

YOL TEKRAR AÇILDI

Mardin-Diyarbakır yolu olay sonrası geçici olarak trafiğe kapanırken Mardin Büyükşehir İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışmasının ve Cumhuriyet Savcısı'nın incelemelerinin ardından trafiğin açılması için enkaz yoldan kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2017, 10:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER