Geçen kış evlenen Yasemin Sakallıoğlu'ndan ilginç itiraf

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre çift, balayı için Nişantaşı'ndaki bir alışveriş merkezini dolaştıktan sonra objektiflere yansıdı. "BALAYI ALIŞVERİŞİNE ÇIKTIK"İş yoğunluğundan balayına gidemediklerini söyleyen Sakallıoğlu, "Ortalığın biraz daha durulması i.

Geçen kış evlenen Yasemin Sakallıoğlu'ndan ilginç itiraf

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre çift, balayı için Nişantaşı'ndaki bir alışveriş merkezini dolaştıktan sonra objektiflere yansıdı.

"BALAYI ALIŞVERİŞİNE ÇIKTIK"

İş yoğunluğundan balayına gidemediklerini söyleyen Sakallıoğlu, "Ortalığın biraz daha durulması için balayımızı ertelemiştik, onun için alışverişe çıktık. Yine burada olacağız, Türkiye'de. Yurtdışına biraz var, zaten henüz aşı da olmadık. Biz Covid-19'u atlattığımız için belli bir süre geçirmemiz gerekiyor, Onu bekliyoruz. Yoksa aşı karşıtı değiliz" dedi.

30 Temmuz'da stand-up gösterisi için sahne alacağını söyleyen Sakallıoğlu, komedide kadın-erkek ayrımı olamayacağını ve 'Komedi erkek işidir' algısına inanmadığını söyledi.

Ünlü oyuncu, konuyla ilgili, "Kadın komedyenlerimiz var, ben de onlardan biriyim yani. Ben son zamanlarda öyle olduğunu düşünmüyorum. Komedinin kadını-erkeği olduğuna da inanmıyorum. Komik komiktir yani. Durumlar, sözler komiktir... 'Kadın ya da erkek komiktir' diye ayırmayı doğru bulmuyorum açıkçası" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER