Genç aşkıyla ulu orta öpüşen Işın Karaca eleştirilere sert çıktı

Işın Karaca, 2016'da nikah masasına oturduğu Tuğrul Odabaş'tan 2019'un kasım ayında tek celsede boşanmıştı. Karaca, ayrılığın ardından besteci ve piyanist Can Yapıcıoğlu ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Bodrum'da tatil yapan çift, iskelede romantik anlar yaşadı.

Genç aşkıyla ulu orta öpüşen Işın Karaca eleştirilere sert çıktı

Işın Karaca, 2016'da nikah masasına oturduğu Tuğrul Odabaş'tan 2019'un kasım ayında tek celsede boşanmıştı.

Karaca, ayrılığın ardından besteci ve piyanist Can Yapıcıoğlu ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

Bodrum'da tatil yapan çift, iskelede romantik anlar yaşadı. Sevgililer birbirlerini öpücüklere boğdu. Geçtiğimiz aylarda Gülşen'in giydiği sahne kıyafetlerini "Her şeyin dozajını çok net bilmek gerekiyor hayatta." diyerek eleştiren Karaca'nın bu görüntüleri sosyal medyada çok konuşuldu.

Ünlü şarkıcı kendisine gelen eleştirilerin ardından suskunluğunu bozdu. Karaca, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"50 farklı mesaj kalıbı, gönderilen hesap sayısı 1000. Ücreti 250-500 TL arası. Sonra milleti gaza getirin yazsınlar! Ne pis oyunlar bunlar. Sizin yaratmaya çalıştığınız algıyı yesinler. Her kim dahilse bu manyaklığa hayatta başarılar dilerim! Ruhunuz da kalbiniz de bitmiş. Ben elimde delil olmadan konuşmam. Beni bilen bilir! Bu işi yapsın diye tuttuğunuz o fan kulüp bebeleri de konuşmaya çok meraklı. Bilin istedim. Zira biz çok gülüyoruz. Yazık nelerle uğraşıyorsunuz.

Ve sökülmeye artı dökülmeye devam edenler sürüsü… Şahanesiniz, maaşa bağladığınız isim listeleri ve reklam adı altında para transfer dekontları ile yollayayım mı? Para ile aldığınız kötü yorumların faturasının SS’leri bile geldi. Vah vah vah! Biraz iş yapın da onunla analım sizi! Siz yarattığınız algı kadarsınız! Biz söylediğimiz şarkılar kadar olmaya devam edeceğiz. Benim adımı kullanmazsanız sevinirim. Öptüğüm adam da el alem değil 3 yıldır beraber olduğum insan. Sahnede değil, gizli saklı plaj köşelerinde, gözden uzak, ama kameraların yakaladığı bir açı! Yani özel hayatım! Kısacası size ne! Beni daha fazla konuşturmayın. Şiddetle tavsiyem olur.

Sefam olsun, yaşasın aşk. Gözlerden uzak, sahneme ait olmayan görüntüler. Kına yakın bebekler, bendeki belgeler adam yakar. Çıkın aradan, yanmayın.."

"47 YAŞINDA ENİŞTEM VAR"

Sosyal medya kullanıcıları, Karaca'nın Gülşen'in kıyafetlerini eleştirirken kullandığı "Benim 10 yaşında bir kızım var" sözlerine atıfla şu yorumları yaptı:


Genç aşkıyla ulu orta öpüşen Işın Karaca eleştirilere sert çıktı

Genç aşkıyla ulu orta öpüşen Işın Karaca eleştirilere sert çıktı - Resim : 2

Genç aşkıyla ulu orta öpüşen Işın Karaca eleştirilere sert çıktı - Resim : 3

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER