Genç oyuncu Arif Güloğlu'ndan çok üzücü haber

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Kanal D'nin BKM yapımı Çok Güzel Hareketler 2 ekibinden Arif Güloğlu bu haftaki bölümde yer almadı.

Genç oyuncu Arif Güloğlu'ndan çok üzücü haber

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Kanal D'nin BKM yapımı Çok Güzel Hareketler 2 ekibinden Arif Güloğlu bu haftaki bölümde yer almadı. 24 yaşındaki oyuncunun lenf kanseri şüphesiyle tedavi gördüğü ortaya çıktı. Her şey Mart başında Güloğlu'nun rahatsızlanmasıyla başladı.

Apar topar Ulus'ta özel bir hastaneye kaldırılan oyuncu akciğerlerinden ameliyat edildi. Doktor Güloğlu'nun şiddetle sigarayı bırakmasını önerdi. Ardından yapılan tetkiklerde de genç oyuncunun lenf kanserine yakalanma ihtimali üzerinde duruldu.

Arif Güloğlu'nun ailesi oğullarının tedavisini memleketleri Ankara'da devam etmesini istedi.

Genç oyuncu şu günlerde hastalığıyla ilgili kesin tanının konulmasını bekliyor.

Çok Güzel Hareketler 2 ekibinin genç oyuncuya moral vermek için ellerinden geleni yaptığı ve sürekli görüntülü arama yaparak destek verdikleri belirtildi.

BKM'den Arif Güloğlu açıklaması

BKM Mutfak bir açıklama yaparak Arif Güloğlu'nun tedavisinin devam ettiğini duyurdu. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
 
'Çok Güzel Hareketler 2 - Alt Yapı oyuncularımızdan Sevgili Arif Güloğlu’na kısa bir süre önce “lenfoma” teşhisi konulduğu doğrudur. Teşhisin hemen ardından tedavi süreci çok hızla başlamış ve süreç pozitif yönde devam etmektedir. Oyuncumuzun eski sağlığına kavuşabilmesi için gerekli tüm süreçleri yakından takip ediyoruz.
 
Bilgilerinize sunarız.
BKM Mutfak'

SacitAslan.com olarak Arif Güloğlu'na acil şifalar diliyoruz...

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER