Gonca Vuslateri ani boşanmasına ilişkin ilk kez konuştu

Yeni filmi “Allah Yazdıysa Bozsun”un heyecanını yaşayan Gonca Vuslateri, Show Tv’de Ömür Sabuncuoğlu’nun konuğu oldu. Boğaza nazır başlayan sohbete kısa süren evliliğini hatırlayarak başlayan Gonca Vuslateri, “İkinci evlilik olur mu?” sorusuna, “Evlilik güzel bir şey.

Gonca Vuslateri ani boşanmasına ilişkin ilk kez konuştu

Yeni filmi “Allah Yazdıysa Bozsun”un heyecanını yaşayan Gonca Vuslateri, Show Tv’de Ömür Sabuncuoğlu’nun konuğu oldu.

Boğaza nazır başlayan sohbete kısa süren evliliğini hatırlayarak başlayan Gonca Vuslateri, “İkinci evlilik olur mu?” sorusuna, “Evlilik güzel bir şey. Neden olmasın...” yanıtını verdi.

"EVLİLİĞİN EN SEVMEDİĞİM YANI BOŞANMAK"

Evliliğin en sevmediği tarafının “boşanmak” olduğunu söyleyen Vuslateri, “Güzel bir evliliğim vardı. Dünyevi farklılıklardan dolayı evliliğimiz bitti. Yeniden evlendiğini duydum. Önümüzdeki ay ben de evleneceğim.” diyerek, espri yaptı.

"MUTLULUĞUN PEŞİNDE BİR KADINIM"

Özel hayatına dair itiraflarda bulunan Gonca Vuslateri, “Mutluluğun peşinde bir kadınım. Eski sevgililerimin nişanına gittim. Eski defterleri tutmak gibi bir huyum yok.” şeklinde konuştu.

Filminin adında olduğu gibi “Allah yazdıysa bozsun' dediğin biri var mı?" sorusunu da yanıtlayan Vuslateri, “'Allah yazdıysa bozsun dediğim' biri olmuştur. 'Bir daha Allah korusun' dediğim de oldu...” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER