Gonca Vuslateri: "Kendimle barışmanın zamanı geldi"

Ciddi bir yanığa maruz kalan Gonca Vuslateri hemen hastaneye koşmuş, hem yanık hem de Corona virüs tedavisi görmüştü. Cihangir'de objektiflere takılan Vuslateri, yaşadıklarıyla ilgili konuştu. Yanık izlerinin kırmızıdan mor yer renge dönüştüğü bacaklarında hasarın çok .

Gonca Vuslateri:

Ciddi bir yanığa maruz kalan Gonca Vuslateri hemen hastaneye koşmuş, hem yanık hem de Corona virüs tedavisi görmüştü.

Cihangir'de objektiflere takılan Vuslateri, yaşadıklarıyla ilgili konuştu. Yanık izlerinin kırmızıdan mor yer renge dönüştüğü bacaklarında hasarın çok yavaş ama geçtiğini aktaran Vuslateri, "Şu an çok iyiyim. Hastaneden çıktım. Setlere başladım. Şu anda devam eden bir dijital platform için film çekiyoruz... Her şey yolunda gidiyor. Keyfim çok yerinde, diyecek de bir şey bulamıyorum. Çünkü hakikaten 35 gün hastanede yatınca özlemle, ısrarla sadece işime dönmeyi hayal ettim. Çok şükür ayaktayım yanıklarım iyileşiyor. Uzun zamana yayılan yaklaşık 10 operasyon, PRP ve kök hücre tedavisi oldum. Doku yenilenmesi ile alakalı tüm operasyonlar gerçekleştirildi. Fakat artık psikolojik olarak kendimle barışma, kabul etme ve bunun biraz zaman alacağını kabul etme zamanı." şeklinde konuştu.

Milliyet Gazetesi'nden Mesut Yılmaz'ın haberine göre bol bol meditasyon ve nefes egzersizleri yaptığını söyleyen Gonca Vuslateri, "İşim de çok iyi geçiyor. Canımın acısı daha yeni geçti. Ayak bileğimde ufak bir zorlanma var. Ama iyi gidiyor..." dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER