Göztepe'de son hedef Talavera!

Göztepe'de son hedef Talavera!

Göztepe'de son hedef Talavera!
Yeni Asır'da yer alan habere göre İzmir'in Süper Lig'deki tek temsilcisi Göztepe'de yönetim kaleci transferine yoğunlaştı. Sarı-kırmızılılar, Sporting Lizbon'un tecrübeli eldiveni Beto ile her konuda anlaştı ancak kulübü ile sözleşmesi devam eden ünlü file bekçisinin kulübü bonservis engelini ortaya koydu. Sporting Lizbon Başkanı Bruno Carvalho'nun kulüpte efsane olmuş oyuncunun ayrılmasıyla taraftarın vereceği tepkiden dolayı son anda transfere onay vermediği öğrenildi.

Beto'nun Türkiye'ye gelmesini geciktirmesinin ardından yönetim bu kaleciden vazgeçti.

Talavera gelecek

Daha önce Newcastle'den Tim Krul, Osmanlısporlu Karcemarkaz ve Beşiktaşlı Tolga Zengin'i gündeme alan ancak sonuca ulaşamayan yönetim Meksikalı file bekçisi Alfredo Talavera Diaz ile temaslarına hız verdi. Meksikalı 34 yaşındaki kalecinin transferine yoğunluk veren yöneticiler ilk görüşmelerden olumlu sonuçlar aldı. Süper Lig'de Günay'ın forma rekabetini arttırmak için kaliteli bir ismi kadrosuna katmak isteyen yönetim Meksikalı eldiveni Avusturya kampına yetiştirmeye çalışıyor.

Jasmin nazara geldi

Göztepe'nin Avusturya kampında denemeye aldığı Sırp stoper Jasmin Trtovac geçtiğimiz gün Çekya ekibi Jablonec önünde ortaya koyduğu futbolla göze girdi. Uzun boyuyla hava toplarında rakiplerine göz açtırmayan tecrübeli defans oyuncusu teknik heyetin takdirini topladı. Ancak Sırp savunma oyuncusunun Jablonec karşısında yaşadığı sakatlık moralleri bozdu. Sağlık ekibi tarafından tedavisi yapılan 30 yaşındaki oyuncu dün idmana çıkmadı.

Bonservisi elinde

Göztepe'de kampın başından beri denenen oyuncu için teknik heyetin henüz kararını veremediği öğrenildi. Bonservisi elinde olan futbolcunun maliyetinin düşük olması da transferi cazipleştiriyor. Yönetimin maddi konularda anlaştığı oyuncu için teknik heyetten olumlu rapor gelirse Jasmin imza atacak. Futbola Sırbistan kulübü Novi Pazar'da başlayan Jasmin Trtovac geçen sezon Romanya ekibi Gaz Metan Medias'ta 39 maçta görev yaparken 2 de gol attı.

Peybernes Avusturya'da

Göztepe'nin Fransa ekibi Lorient'ten 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattığı stoper Mathieu Peybernes dün Avusturya kampına katıldı. Savunma hattında görev yapan 27 yaşındaki oyuncu takımla birlikte ilk idmanına çıktı. Kariyerine Sochaux ekibinde başlaşan Mathieu Peybernes daha sonra Bastia ve Lorient kulüplerinde görev yaptı. Öte yandan Gaziantepspor'dan transfer edilen genç orta saha oyuncusu Doğanay Kılıç'ın vize işlemlerinin tamamlanmadığı için dün kampa katılamadı.

Ghilas şov yaptı

Süper Lig'de hücum hattına önemli takviyeler yapan Göztepe'de Nabil Ghilas ortaya koyduğu performansla sınıfı geçti. Geçen sezon Süper Lig'de Gaziantepspor'da forma giyen Cezayirli forvet Çekya ekibi Jablonec karşısında attığı gollerle şov yaptı. Sarı-kırmızılıların 2-1 kazandığı maçta 2 gol birden atan Ghilas, hem fizik kondisyonu, hem de son vuruşlardaki ustalığı ile büyük alkış aldı. Göztepe'nin 1. Lig'den Süper Lig'e çıkmasında büyük pay sahibi olan Makedon golcüsü Adis Jahovic ile uyumuyla da dikkat çekti ve kurmayları memnun etti. Avusturya kampının en çalışkan isimlerinden biri olan Ghilas'ın performansı her geçen gün artıyor.
Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2017, 10:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER