Gülben Ergen: "Siz benim ölmemi beklediniz"

"Magazin Noteri" isimli YouTube programında başarılı sunucu İlkay Buharalı ve magazin duayeni Ali Eyüboğlu'nun konuğu olan Gülben Ergen boşanma sürecinde davalık olduğu İlkay Buharalı ile ilk kez bir yayında bir araya geldi. Yaşadığı sıkıntılı döneme dair soru soran İlkay.

Gülben Ergen:

"Magazin Noteri" isimli YouTube programında başarılı sunucu İlkay Buharalı ve magazin duayeni Ali Eyüboğlu'nun konuğu olan Gülben Ergen boşanma sürecinde davalık olduğu İlkay Buharalı ile ilk kez bir yayında bir araya geldi.

Yaşadığı sıkıntılı döneme dair soru soran İlkay Buharalı, "Ne diyeceksiniz diye dört gözle bekliyorduk..." şeklinde bir yorumda bulununca Gülben Ergen, "Dört gözle bekledik sözünüze bir cevabım olacak. Siz benim ölmemi beklediniz..." yanıtını verdi.

Ali Eyüboğlu'nun 'kan davası' şeklinde yorumu üzerine Gülben Ergen "Hayatımda hiç kimseyle kan davam yok. Hiç bu isimlerin isimlerini zikrettim mi, hiç haklarında konuştum mu? Bir kelime cevap verdim mi? Kan davası karşılıklı olur. Bunun bir düellosu olur. Ben hiç böyle bir şeye dahil olmadım" derken geçtiğimiz haftalarda aynı programa konuk olan Yeşim Salkım'ın "Gülben'e altın vuruşu Aralık'ta yapacağım" şeklindeki açıklaması hatırlatılınca da "Etkileyici bir laf... Kötülük beslenen planları kötülüğü besleyen insanların ruh sağlığı açısından doğru bulmuyorum. Hayatımda hiç kimseye altın vuruş planlamadım." şeklinde konuştu.

Bir cinayetin azmettiricisi olduğu iddialarına da oldukça şaşırdığını ifade eden Gülben Ergen, "Böyle bir şey yok ki beni ifadeye çağırsınlar. Böyle bir şey gerçek olmayınca ifadeye falan da çağrılmadım. Müge Anlı'yı arayıp perde arkasını öğrendim. Avukatım Altın'la konuştum. Bilmem gereken bir şey var mı öğrenmek istedim. Araştırdık ki hiç böyle bir şey yok" açıklamasında bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER