Gülşen Cahide sahnesinde büyüledi

Milyonların kalbine dokunan besteleri, kadife sesi ve sanat dünyasına adım attığı ilk albümünden bu yana istikrarlı başarısıyla müzikseverlerin kalbinde yegane olmayı başarmış Gülşen; zarif hareketleri ve Ozan Çolakoğlu ile olan örnek evliliğiyle de takdir topluyor. Giydiği .

Gülşen Cahide sahnesinde büyüledi

Milyonların kalbine dokunan besteleri, kadife sesi ve sanat dünyasına adım attığı ilk albümünden bu yana istikrarlı başarısıyla müzikseverlerin kalbinde yegane olmayı başarmış Gülşen; zarif hareketleri ve Ozan Çolakoğlu ile olan örnek evliliğiyle de takdir topluyor.

Giydiği her kostümü kendisine yakıştıran; kusursuz fiziği, enfes şarkılarıyla sahne aldığı her mekanı tıklım tıklım dolduran Gülşen dün gece İzzet Çapa'nın harikalar diyarı; renkli gösteri ve etkinlik mekanı "Cahide Palazzo"da sahne alarak yine kıskananları orta yerinden çatlattı.

Tüm kötü niyetli eleştirilere kulak tıkayarak mesleğini icra eden sanatçı Gülşen; mavi elbisesiyle hayranlık uyandırdı.

 

Repertuarında hepsi hit olmuş kendi şarkılarının yanı sıra; klasikleşmiş şarkılara da yer veren Gülşen; her müzik türüne yakışan benzersiz sesiyle sevenlerinin kalplerindeki yerini sağlamlaştırırken düşmanlarına da korku salıyor...

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER