Gülşen: 'Ölmedik diye dua ettik'

Gülşen: “Ölmedik diye dua ettik”

Gülşen: 'Ölmedik diye dua ettik'
Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre sevilen şarkıcı Gülşen, eşi Ozan Çolakoğlu ve oğlu Azur Benan ile havada büyük panik yaşadı. Bodrum'da sahnesi olan Gülşen ile ailesi, Türk Hava Yolları'na ait uçakla İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan havalandı. Uçak havadayken kabin basıncı azaldı, maske kapakları açıldı. Yolcular büyük panik yaşadı. Pilotun hemen alçalıp geri dönmesi ile tehlike atlatıldı.

Uçağın inişiyle rahat bir nefes alan Gülşen, bebeğine Sahabet sıkı sıkıya sarılarak dua etti. Yaklaşık iki saat havalimanında bekleyen şarkıcı başka bir uçakla gecikmeli olarak Bodrum Milas'a indi. Yaşadığı korku yüzünden anlaşılan Gülşen kucağında oğlu Azur ile ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ünlü popçu şunları söyledi: "Uçağın kapısı arızalıymış. Çok büyük panik yaşadık. Ölmediğimize şükrediyoruz. Ben sakin olmaya çalıştım. Çocuğunuz olunca ilk onu düşünüyorsunuz. Büyük bir tehlike atlattık." Gülşen havada yaşanan paniğin ardından, Hadise'nin sahibi olduğu La Plaj'daki sahnesine gecikti.

OĞLUM SAYESİNDE

Günlük kıyafetleri ile beach'e giden şarkıcının kucağında Azur Benan da vardı. Bol paça pantolonu ve terlikleriyle sahne alan Gülşen sevenlerinden özür diledi. Uçakta yaşanan talihsiz olayı oğlu sayesinde atlattığına inanan Gülşen, "Yanımızda melek vardı o bizi kurtardı" dedi.


Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2017, 13:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER