Gündemi sarsan darp iddiasının tanığı konuştu!

Uyruk Gazetesi'nden Elif Altın'ın haberine göre Erdem Lütfi Oraylı, sosyal medya uzmanı Deniz Bulutsuz’un kendisini darp ettiğini iddia ettiği Ozan Güven hakkındaki tanık ifadesinde oyuncunun, “Bana ‘Baran’ı avucumun içiyle tokatlamak geçiyor içimden’ dedi.

Gündemi sarsan darp iddiasının tanığı konuştu!

Uyruk Gazetesi'nden Elif Altın'ın haberine göre Erdem Lütfi Oraylı, sosyal medya uzmanı Deniz Bulutsuz’un kendisini darp ettiğini iddia ettiği Ozan Güven hakkındaki tanık ifadesinde oyuncunun, “Bana ‘Baran’ı avucumun içiyle tokatlamak geçiyor içimden’ dedi. Yemekten daha sonra arkadaşları Ramazan’a gittiler. Sonraki gün Deniz saat 03.30 ile 04.00 arası beni aradı, sesi gözü yaşlı geliyordu. Bana Ozan’la tartıştığını ve bana geleceğini söyledi. 20 dakika sonra Ozan’ın şoförü Hasan’la geldi.” dedi.

Bulutsuz’un geldiğinde tişörtünde yoğun kan gördüğünü ve ayakta duramadığını bildiren Oraylı, sözlerine şöyle devam etti: “Şoförün koluna tutunmuştu. Titreyerek ve gözyaşları içinde, ‘Ozan beni öldürecek’ dedi. Vücudunda morluklar ve şişkinlikler vardı. Elinden telefonunu almış ve üstüne kapıyı kilitlemiş. Ozan’ın alkol aldıktan daha sonra Deniz’e aleyhinde ağır hakaret ve küfürler ettiğine çok şahit olmuşumdur.”

RAPORLAR DOSYAYA GİRDİ

Deniz Bulutsuz’un İstanbul Adli Tıp Şube Müdürlüğü’nden aldığı rapor da dosyaya girdi.

Raporda, Bulutsuz’un sol gözünde puslu dış görünüş nedeniyle bir sağlık durumu kuruluşunda muayene olması ve içinde cam olabileceğinin belirtildiği, kollarında morluklar, cam kesiği, kalça ve uyluk bölgesinde çok sayıda morluk, merdivenden yuvarlanmaya ast sol diz kısmında morluklar ve baş parmak aşağı bere sebebiyle ortopedi muayenesi yapıldıktan sonradan detaylı bir rapor düzenlenmesinin yerinde olacağı görüşü belirtildi. Ozan Güven de Amerikan Hastanesi’nden aldığı raporu dosyaya sundu.

Raporda, oyuncunun yüzünde ve kollarında çok sayıda sıyrıklar olduğu belirtildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER