Hadise'den Hafsanur Sancaktutan tepkisi

Rol aldığı dizideki mastürbasyon sahnesiyle günlerce konuşulan Hafsanur Sancaktutan, kendisi gibi oyuncu sevgilisi Deniz Can Aktaş ile 3,5 yıllık ilişkisini geçtiğimiz haftalarda ani bir kararla sonlandırmıştı. Güzel oyuncu, ayrılık sonrası hayranlarını korkutan bir iddiayla g

Hadise'den Hafsanur Sancaktutan tepkisi

Rol aldığı dizideki mastürbasyon sahnesiyle günlerce konuşulan Hafsanur Sancaktutan, kendisi gibi oyuncu sevgilisi Deniz Can Aktaş ile 3,5 yıllık ilişkisini geçtiğimiz haftalarda ani bir kararla sonlandırmıştı.

Güzel oyuncu, ayrılık sonrası hayranlarını korkutan bir iddiayla gündem oldu.

Bircan Bali, ünlü oyuncunun intihar teşebbüsünde bulunduğunu iddia etti.

BİRCAN BALİ'DEN OLAY İNTİHAR İDDİASI (VİDEO)

Söz konusu iddiayı net bir dille yalanlayan Sancaktutan'a, şarkıcı Hadise'den destek geldi.

Sosyal medyada açıklama yapan Hadise, şu ifadeleri kullandı: "Bu sefer de hedeflerinde gencecik bir kadın var! Yine aynı tavırlar, aynı tehditler, aynı hadsizliklerle bir kadını defalarca kez açıklama yapmak zorunda bırakıyorlar. Magazin adı altında yapılan özel hayata saldırının sınırları artık tamamen ortadan kalktı. Her gün daha fazlasına şahit oluyoruz! Umarım bu konuda en yetkili birim olan RTÜK gerekeni yapar..."

Hem Hadise'nin hem de Hafsanur Sancaktutan'ın açıklamalarına karşılık veren Bali'nin söyledikleri dikkat çekti.

Instagram sayfasında Hadise'ye yanıt veren Bircan Bali ise şunları söyledi: 

"Ya Hadise sen de bir sus ya... Senlik bir şey yok, her olaydan kendine pay çıkarmayı da kes... Enteresan ilişkini daha yeni sindiriyoruz. Sen yoksun şu an gündemde ilerleyebilirsin. Şampiyona şeker."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER