Hadise ve Ebru Şallı'nın uykusuz geceleri

Sarah Pinborough'ın kitabından uyarlanan 'Behind The Eyes' (Gözlerinin Ardında) dizisi, 'uyku felci' hastalığını bir anda en çok merak edilen konular arasına taşıdı.

Hadise ve Ebru Şallı'nın uykusuz geceleri

Sarah Pinborough'ın kitabından uyarlanan 'Behind The Eyes' (Gözlerinin Ardında) dizisi, 'uyku felci' hastalığını bir anda en çok merak edilen konular arasına taşıdı. Halk arasında 'karabasan' da denilen bu sorunla yüz yüze olan ünlülerin sayısı da bir hayli fazla.

Uzmanlara göre; bir yılı aşkın süredir hayatımızda olan corona virüs pandemisi, uyku felci ve uykuda yürüme gibi sorunları yüzde 78 artırdı. Yerli ve yabancı birçok ünlü yıldız da geceleri gördükleri karabasanlar nedeniyle kabus yaşıyor.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre Kendall Jenner, Jimmy Kimmel, Jennifer Aniston, Rihanna, Lady Gaga ve Madonna, hem uyku felci hem de uyur gezerlik gibi problemler yaşıyor.

Son günlerin en popüler yapımlarından olan dizinin Türkiye'de ekrana gelmesiyle, birçok kişinin bu sorunla karşı karşıya olduğu gün yüzüne çıktı. Ülkemizde 'uyku felci' gibi uyku problemleri yaşayanlardan biri de magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden olan şarkıcı Hadise...

2016'da ilk kez hastalığı ortaya çıkan popçu, tedavi sonrasında uyku problemini çözdü. Ancak corona virüse yakalanıp atlatan ünlü şarkıcının uyku problemi anksiyete bozukluğuna bağlı olarak yeniden nüksetti.

Geçtiğimiz yıl oğlu Pars'ı lenfoma kanseri nedeniyle kaybedip tarifsiz bir acı yaşayan eski manken Ebru Şallı da aylardır 'uyku felci' sorunuyla mücadele ediyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER