Hadise ve Mehmet Dinçerler çekişmeli bir boşanma sürecinde mi?

Popçu Hadise ve Mehmet Dinçerler evliliğinde kriz devam ediyor. Geçtiğimiz mart ayında aile arasında Çırağan Sarayı'nda nikâh masasına oturan Hadise ve Mehmet Dinçerler, arasında sular durulmuyor. Basında yer alan iddialara göre altı aylık evliliklerinde sorun yaşayan ikiliden H.

Hadise ve Mehmet Dinçerler çekişmeli bir boşanma sürecinde mi?

Popçu Hadise ve Mehmet Dinçerler evliliğinde kriz devam ediyor.

Geçtiğimiz mart ayında aile arasında Çırağan Sarayı'nda nikâh masasına oturan Hadise ve Mehmet Dinçerler, arasında sular durulmuyor.

Basında yer alan iddialara göre altı aylık evliliklerinde sorun yaşayan ikiliden Hadise, yeni bir hamle yaptı.

Ailelerinin araya girerek barıştırmaya çalıştıkları iddia edilen ikiliden popçu, Riva'da eşiyle birlikte yaşadığı villasından eşyalarını toplayarak ayrıldı.

Hadise, bekarken yaşadığı İstinye'deki rezidans dairesine taşındı.

Bu arada ünlü popçunun önceki akşamki konserinde sarf ettiği "Prenseslerin özgürlüğü kısıtlanamaz" sözleri ise eşinin kendisine sert yaptırımlar koyduğu ve aşırı kıskançlık gösterdiği iddialarını bir kez daha gündeme getirdi.

Ortaköy'de parmağında alyans olmadan görüntülenen Mehmet Dinçerler'in suskunluğu iddiaların üzerine tuz biber ekti.

Usta televizyoncu Bilal Özbilge'nin yapımcılığı ve Didem Delen, Bilal Özcan ile Pınar Eliçe'nin muhteşem uyumlarıyla magazin gündemine yön veren "Beyaz Magazin" programında özellikle ses sanatçısı Pınar Eliçe; dobra ve samimi yorumlarıyla ses getiriyor...

Yayında tarafların bu sessizliğinin nedeninin "çekişmeli bir boşanma sürecine girmelerine" delalet olabileceğine dair yorumlar yapıldı.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER