"Hala kadınlara ilgi duyuyorum"

01Ünlü şarkıcı Miley Cyrus, Amerikan Elle dergisinin Ağustos 2019 sayısı için kapak pozu verdi.02Aralık 2018’de ünlü aktör Liam Hemsworth ile evlenen Cyrus, dergiye yaptığı açıklamada cinsel yöneliminden bahsetti.

01Miley Cyrus: Hala kadınlara ilgi duyuyorum - Magazin haberleri

Ünlü şarkıcı Miley Cyrus, Amerikan Elle dergisinin Ağustos 2019 sayısı için kapak pozu verdi.

02Miley Cyrus: Hala kadınlara ilgi duyuyorum - Magazin haberleri

Aralık 2018’de ünlü aktör Liam Hemsworth ile evlenen Cyrus, dergiye yaptığı açıklamada cinsel yöneliminden bahsetti.

2015 yılında verdiği bir röportajda panseksüel olduğunu açıklayan Cyrus, yeni röportajında, “Sanırım benim evli olmam insanların aklını karıştırdı. Ama benim ilişkimin eşi benzeri yok. O kadar karmaşık, modern ve yeni ki, insanların anlayacağı bir yerde olduğumuzu sanmıyorum” dedi.

03Miley Cyrus: Hala kadınlara ilgi duyuyorum - Magazin haberleri

Cyrus, Hemsworth ile evli olsa da “Hala kadınlara ilgi duyuyorum” şeklinde konuştu.

04Miley Cyrus: Hala kadınlara ilgi duyuyorum - Magazin haberleri

Hemsworth hakkında da konuşan ünlü şarkıcı, “En çok sırtımı dayadığım kişi. Tipik bir eş rolüne uymuyorum. O kelimeyi sevmiyorum” dedi.

05Miley Cyrus: Hala kadınlara ilgi duyuyorum - Magazin haberleri

Vanity Fair dergisinin Mart 2019 sayısında kapak röportajı için konuşan Miley Cyrus, "İnsanlar, bir kişinin cinsel kimliğine ya da görünümü gibi bir şeylerine bakmaksızın aşık olabiliyor. Yeni nesilde ilişkilerin ve partnerliğin cinsellikle ya da cinsel kimlikle bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum" açıklamasında bulunmuştu.

PANSEKSÜEL NEDİR?

Cinsel kimliği ya da toplumsal kimliğini göz önünde bulundurmaksızın farklı eğilimleri olan insanlarla cinsel ve romantik ilişki kurabilen kişilere panseksüel deniyor.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER